Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

SEO se zárukou úspěchu – neslibuji nemožné, pracuji efektivně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 7. 2011
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Stále mám volné kapacity pro vedení SEO jednoho webu. Je jedno, zda půjde o firemní web nebo eshop, důležitá je vůle uspět.
Výsledkem SEO pro nás nebude dosažení pozice na jedno nebo dvě klíčová slova. Výsledkem bude navýšení obratu e-shopu, případně navýšení návštěvnosti/konverzí, což si sami přehledně zkontrolujete v Google Analytics. Férové jednání a používání pouze povolených a především účinných praktik je samozřejmostí a zároveň tím, co mne odděluje od většiny "SEO specialistů" na webtrhu.
Na SEO pohlížím trochu jinak, než většina zdejších "odborníků" často nabízejích služby, které se SEO nemají nic společného - SEO pro mne není bezhlavá registrace do katalogů, úpravy zdrojového kódu dle různých analyzátorů (seo servis atd.) a plnění nesmyslných "PR" webů zbytečnými články.
Je to pro mne především efektivní způsob propagace webu či e-shopu, kdy zákazníkům společně nabídneme to, co sami hledají. Nebudeme se přitom zaměřovat pouze na hlavní stránku webu, ale obsáhneme i podstránky, což nám dovolí zaměřit se na slova sice s nižší hledaností, ale o to větší relevancí (longtail).
Cena: je individuální, pokud hledáte nejnižší cenu, hledejte dál. Mé ceny nejsou nízké, ale nejsou ani vysoké, pohybuji se někde uprostřed - hrubý cenový odhad budu moci učinit po seznámení se s Vaším webem, cíli atd.
Proto zasílejte své poptávky (nejlépe na mail), do dvou dnů se vám ozvu. Zasláním poptávky se samozřejmě k ničemu nezavazujete.
Martin Kolčaba
martin.kolcaba@gmail.com
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 3. 6. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od job123 (101 hodnocení)
15. 7. 2012

Bezvadná spolupráce, děkuji za obchod !

ikona hodnoceni
od job123 (101 hodnocení)
13. 7. 2012

Vše v nejlepším pořádku a rychle, děkuji za obchod a doporučuji !

ikona hodnoceni
od Jiří Rostecký (89 hodnocení)
13. 6. 2012

Rychlá bezproblémová spolupráce, vřele doporučuji.

Další nabídky Více