Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Seo analýza redakcneho systemu

tomas4241
verified
rating uzivatele
14. 3. 2011 18:05:11
Dobry den,
bol by som velmi rad, ak by ste mi vedeli pomoct s mojim problem. Prevadzkujem internetovy obchod(riesenie na prenajom) a rozmyslam, ci dalej investovat do doplnkovych funkcii tohto riesenia a dizajnu, alebo si dat urobit e-shop na mieru. Najdolezitejsia je ale pre mna optimalizacia. Potreboval by som teda poradit od niekoho, kto sa vyzna do SEO, ktore riesenie je pre mna z hladiska optimalizacie lepsie. Mometnalne mam e-shop www.NajZazitky.sk- riesenie od spolocnosti BiznisWeb.sk. Rozmyslam, ci ostat pri tomto rieseni alebo si dat vytvorit shop na mieru splocnosti CreativeShop.sk . Jeden e-shop som od nich mal pred troma rokmi, z hladiska pozicii v Googli to bolo super(vtedy ale nebolo tolko e-shopov ako teraz takze ma zaujima momentalny stav). Ak niekto viete posudit kvalitu kodu, a vsetkych podobnych veci, ktore maju pozitivny alebo negativny dopad na optimalizaciu(a nedaju sa zmenit- teda texty, spatne odkazy a pod). budem vdacny za kazdu radu. A tiez ci je ten rozdiel markantny alebo to nie je az taky velky rozdiel. A samozrejme, ci je riesenie v dnesnej dobe konkurencne. Mimochodom, e-shop s podobnym obsahom od spolocnosti CreativeSites je stranka FunDays.sk. Dakujem velmi pekne.
14. 3. 2011 18:05:11
https://webtrh.cz/diskuse/seo-analyza-redakcneho-systemu/#reply619007
záleží na Tobě, koukej především na to, jak je e-shop použitelný pro zákazníky. Koukal jsem na Tvůj shop i na ostatní obchody na řešení BiznisWeb, a nijak mne to neoslovilo...
Z hlediska SEO potřebuješ akorát aby sis mohl v administraci libovolně měnit Title a Description jednotlivých stránek, a aby sis mohl doplňovat texty k jednotlivým kategoriím, to je víceméně všechno, z těch hlavních věcí. E-sho by také měl mít tzv. čisté URL (to má i ten Biznisweb co máš teď), jinak mne nic teď na rychlo nenapadá.
Tyhle funkce má dneska každý normální e-shop systém, a proto bych vybíral především podle toho, co je nejlépe použitelné pro zákazníky - jak jsem psal, řešení od BiznisWeb se mi nelíbí.
Za "dobrými pozicemi" je spousta práce, není to o tom, že bys přešel na jiný systém a začal se zobrazovat na prvních místech. Nevím jak na Slovensku, ale v ČR je konkurence v oblasti zážitků šíleně vysoká, ať už jde o přímé provozovatele společností zajišťující zážitky, nebo jen affiliate weby...
14. 3. 2011 18:24:31
https://webtrh.cz/diskuse/seo-analyza-redakcneho-systemu/#reply619006
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit