Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám Blábolník.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 1. 2011
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám Blábolník.cz. Nemyslím, že můj do jisté míry originální blog je třeba nějak zvlášť představovat. Nabízím ho k prodeji tak, jak leží a běží, prakticky bez dalších podmínek pro budoucího majitele. Jedinou podmínkou pro nového majitele je domluvit se s autorem administračního systému Pub-me (který po dohodě s ním používám zdarma) na nějaké další formě spolupráce nebo případné rozumné finanční kompenzaci.
Všechny články na blogu jsou vydány pod Plaváčkovou volnou licencí (http://zdrojak.root.cz/clanky/jen-je-nechte-at-si-kradou/) a lze s nimi tedy i do budoucna nakládat zcela volně. Web disponuje zdravým a zajímavým odkazovým profilem (dvakrát se kupříkladu objevil na serveru Smashing Magazine jako inspirativní web - znalci vědí).
Součástí prodeje je také doména blabolnik.cz. Pro případné další dotazy využijte soukromé zprávy zde na Webtrhu případně mě kontaktujte na mou emailovou adresu info@plavacek.net. Případný přístup do Google Analytics zřídím na požádání.
P.S. Malé doplnění - nezříkám se možnosti na Blábolník dále přispívat, pokud bude zájem, nejdříve však od léta roku 2011.
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
10 hodnocení
členem od 14. 2. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E