Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

On-line systém pro vedení domácího účetnictví

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 1. 2011
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím vyvinutý systém pro sociální správu financí. Umí vést domácí účetnictví a spravovat půjčky mezi přáteli. Je koncipován jako sociální, protože vybízí k získávání dalších uživatelů zapojováním je do úvěrových vztahů. Při vývoji byl kladen důraz na snadné a intuitivní používání - žádné složité návody a desítky funkcí, které vše jen komplikují.
Jednoduše můžete vést své příjmy a výdaje na účtech nebo v hotovosti. Pomocí očekávaných příjmů a výdajů si můžete dělat prognózy budoucího stavu vašich financí. Můžete vést i půjčky mezi přáteli s evidencí uskutečněných i budoucích splátek. Můžete vést záznamy typu: zaplatil jsem společný účet za sebe a 3 přátele a nyní mi dluží určité sumy.
Systém je napsán v PHP5 pomocí objektového frameworku a může pracovat s různými databázemi. Grafické přehledy zvyšují vizuální dojem. Různé jazyky a témata vzhledu jsou možné. Systém je dost robustní na to, aby byl používán statisíci uživateli po celém světě.
Obchodní modely využití mohou být např. provozování účetnictví s několika placenými plány, provozování zdarma pro zvýšení návštěvnosti portálu, provozování zdarma pro získání velkého množství uživatelů a následný prodej. Cílové skupiny uživatelů od 15 do 70 let, domácnosti, skupiny přátel i jednotlivé osoby.
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 4. 8. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Infernits.COM (2 hodnocení)
6. 11. 2019

Rychlá oprava zobrazování kategorií Prestashopu v naAuta.cz

ikona hodnoceni
od Jan Kašpar (95 hodnocení)
8. 6. 2012

Rychlá úprava prestashopu, doporučuji

Další nabídky Více