Zadejte hledaný výraz...

Facebook iframe aplikace – problém v IE 7

Zdravím.
Chci se zeptat zkušených vývojářů fb aplikací, zda někdo řešil problém v iframe aplikacích, používajících JS SDK v PHP. Ve všech aplikací, které dělám mám problém v IE7 a níž. Jde o problém cookies a zabezpečením IE.
Jak se to projevuje? Cca v 50 procentech pokud uživatel klikne na jakýkoli odkaz, který vede na jinou podstránku v rámci aplikace, tak se celá aplikace refreshne - tedy vyskočí z iframu a vrátí se zpět do okna (zajišťuji javascriptem). Jde o to, že mám v aplikaci například formuláře, které odesílají posty. V IE7 se ale POST díky tomuto vyskočení ztratí a já nejsem schopen informace z uloženého formuláře uložit.
Nejde mi o hledání řešení, jak přeprogramovat aplikaci, aby informace z postu posílala jinak - například ajaxem, ale vyřešení problému, který toto způsobuje.
Vím, že s tímto mělo hodně zahraničních vývojářů problém, hodně lidí vyřešilo problém posíláním hlaviček (P3P CSA OUR aj.), nicméně u mě to nefunguje ve všech případech.
Řešil někdo stejný problém? Jinak vzhledem k tomu, že tvořím náročnější FB aplikace, pak nelze využít FBML a rady, abych to vytvořil ve Flashi také nejsou na místě.
Doufám, že se mezi vámi najde několik schopných vývojářů, kteří dokážou poradit. Tento problém se marně snažím vyřešit přibližně 2 měsíce a stále jsem nenašel ideální řešení. (Btw, stačí snížit zabezpečení IE o jedna dolů a aplikace funguje jak má.. ale to také není to, co hledám).
6. 10. 2010 19:42:07
https://webtrh.cz/diskuse/facebook-iframe-aplikace-problem-v-ie-7/#reply569758
Na IE snad ani není potřeba optimalizovat, kolik lidí jej používá?
6. 10. 2010 21:30:18
https://webtrh.cz/diskuse/facebook-iframe-aplikace-problem-v-ie-7/#reply569757
Dělám aplikaci pro Microsoft, proto musím optimalizovat i pro IE.
7. 10. 2010 09:34:25
https://webtrh.cz/diskuse/facebook-iframe-aplikace-problem-v-ie-7/#reply569756
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit