Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tituly politiků

Karel Kohout
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
21. 9. 2010 20:59:45
Blíží se komunální volby a některým politikům od posledně přibyly "bobky" před jménem, případně je přeměnili na "hromádky" z (nechci se nikoho dotknout) "taky" vysokých škol (VŠFS, VŠJAK, FP ZČU a spol.) Nic proti titulům, ale tohle sbírání na oko mi přijde poměrně pokrytecké (* , v horším případě jako takový malý podvod (titul používají, aby si zvýšili vážnost před voliči, protože na plakátu nikdo nepozná, jak se před jméno hromádka dostala). Nevíte někdo o nějakém přehledu, ve kterém by se dalo zjistit, kde daný politik k titulu přišel? Případně o webu, odkud by se údaje daly pěkně vytahat a strojově zpracovat? Chtěl bych si udělat menší statistiku (třeba kolik procent politiků z které strany má titul získaný v pozdějším věku na české soukromé škole).
(* Nechci tvrdit, že titul z většiny jiných škol (mimo skutečně prestižní obory na prestižních univerzitách) něco zajišťuje, případně že schopnosti člověka jsou vždy jen o titulu.
P.S.: bonus pro toho, kdo vytahá "nedostupné" (veřejně nepřístupné) kvalifikační práce a hodí je na PirateBay / Rapidshare. Příklad pro začátek: (Mgr.) Dalibor Mlejnský, Vysoká škola Jana Ámose Komenského (starosta MČ Praha 11). Bakalářka - "Založení pražské univerzity" (u bp je "kompilace textu z dostupných pramenů" ještě - někde - v pořádku), diplomka - prodloužení bakalářky na 66 stran bude asi dost mimo (na škole se v tomto směru nebádá, takže asi těžko mohl mít nějaký vlastní přínos).
21. 9. 2010 20:59:45
https://webtrh.cz/diskuse/tituly-politiku/#reply560739
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit