Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redakční systém pro Tutorials.cz

Náš internetový magazín Tutorials.cz chystá velké změny a je nezbytně nutné i vyměnit stávající naprosto nevyhovující redační systém za nový. Jelikož v našich řadách není v současné chvíli žádný programátor, rozhodli jsme poptat nabídku zde. Půjde o rozsáhlejší projekt, takže rozhodně máme zájem o kvalitu a dobrou práci patřičně oceníme.
Jedná se o naprogramování systému a jeho přizpůsobení k snadnému šablonování - klíčová bude poté možnost si jej upravit. Zároveň bych počítal s tím, že by bylo možné během práce spolupracovat s naším grafikem a kodérem, který by během toho implementoval grafiku do čistého html, které by mělo být v systému. Tedy nepožadujeme žádné zasazování grafiky, pouze html značky na správných místech a dostatečně okomentované části systému, aby bylo poté možné je bez problémů šablonovat. Tudíž velká přístupnost a modifikovatelnost.
Náhled nové grafiky pro představu
http://lefiath.cz/temp/tutsmania05.png
Přibližný rozsah práce:
Systém přidávání a správy článků.
Systém anket.
Systém komentářů.
Systém zákazů přístupu.
Systém premium účtů*
Systém galerie*
Systém správy reklamních prostor
Systém správy kategorií
Systém správy uživatelských účtů
Systém vyhledávání
Úprava systému wikipedie
Informační panely*
Propojení systému s diskuzním fórem SMF - důležité, případně vytvoření databáze založené na tomto systému (http://simplemachines.org/).
Systém premium účtů
Jedná se o systém placených článků a výhod, za které bude možné platit prostřednictví, bú, paypalu nebo SMS. V této části systému se bude jednat zejména o zpřístupnění funkcí majitelům premium účtů. Znemožnění přístupu nepremium učtů, možnost vyhledávání těchto článků přes vyhledáváače, ale jejich nemožnost otevření nepremium uživatelem. Dále pak automatizace a propojení webu s paypalem, bankovním učtem a sms branou, tak aby vše probíhalo automaticky.
Systém galerie
S galerií na našem webu počítáme, ale v současné době to není naše priporita, tedy do budoucna ano, ale zatím zřejmě ne. Teda předběžnou cenu bez zahrnutí galerie.
Informační panely
Jedná se zejména o panely jako „blogy“ čili čte zprávy z blogů uživatelů. Nebo lidé doporučují články, čili výčet článků které jsou nejoblíbenější tedy nejlépe hodnoceny. Atd.
Zároveň počítáme s tím, že většina obsahu by měla mít podrobné statistiky a mělo by jít s ní manipulovat.
Je to pouze orientační rozsah práce není opravdu možné zde vypsat všechno co budeme chtít a stejně tak netrváme na pevné ceně, ale na orientační. Víme, že takovýto systém nebude levnou záležitostí a jsme na to připraveni, ale stejně tak ze sebe nenecháme strhat kůži. Žádáme spolehlivost a fexibilitu, hledáme člověka se zkušenostmi, prosím pokud se natento projekt necítíte nežente se do něj.
Svoje časové odhady a nacenění projektu + reference posílejte na e-mail info@tutorials.cz
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 10. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od fikus (4 hodnocení)
14. 4. 2009

bez problémů, doporučuji.

ikona hodnoceni
od pulec7 (71 hodnocení)
14. 1. 2009

dobré jednání spolehlivost vše ok

ikona hodnoceni
od miro.diro (44 hodnocení)
9. 1. 2009

Rychlý a bezproblémový obchod, díky.

Další poptávky Více