Zadejte hledaný výraz...

Nabídka affiliate & eShopSites webů

Filip Pokorny
verified
rating uzivatele
1. 7. 2009 16:53:09
Přeji příjemný slunečný den všem, kterým se nechce pracovat a rádi by vydělávali i přes horké dny bez práce. Mé jméno je Filip Pokorný, pracuji v jedné IT firmě jako webový analytik a uvedu vás do affiliate marketingu a eShopSites.
Výdělek a pouze výdělek:
Nabízím tvorbu rozsáhlých logických affiliate webů včetně grafického zpracování, seo, linkbuildingu. Cílem webů je získat cílené návštěvníky a překonvertovat je na stránky partnera (v našem případě prodejce) k finanční objednávce. Odměnou nám je finanční provize za doporučeného zákazníka. Finanční provize může dosahovat velmi vysokých částek.
Pro eShopaře:
Každý kdo vlastní internetový obchod by rád zvýšil svůj obrat bez nikterak velkých proinvestovaných částek. Přícházím s tvorbou specializovaných webů, zaměřené na Váš eshop a Vaše produkty. Cílem je získat cílené návštěvníky hledající Váše produkty a odesílat je na Váš eshop rovnou k objednávce. Odměnou je propagace jména Vašeho obchodu, zvýšení návštěvnosti a především rapidní zvýšení obratů a zisku Vašeho internetového obchodu!
----------------------
Preferuji spolehlivé a dlouhodobé klienty, se kterými bych rád sdílel zkušenosti a efektivně strávený čas.
Spojit se semnou můžete na emailové adrese:
pokornyaffiliate@gmail.com .
Cena je vždy individuální.
Nevím, zda-li jsem na něco zapoměl, případně doplním.
1. 7. 2009 16:53:09
https://webtrh.cz/diskuse/nabidka-affiliate-eshopsites-webu/#reply329191
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit