Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám zavedené internetové stránky – Roler.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 1. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji zavedené stránky www.roler.cz, jedná se o blog o novinkách na internetu z různých kategorií, které si můžete prohlédnout přímo na stránkách. Stránky jsou na prodej včetně kvalitního názvu doménového jména, na kterém je možné vytvořit a provozovat kvalitní online projekt.
Stáří doménového jména a blogu je dva roky, na stránkách je celkem 299 článků, Pagerank doménového jména je "2".
Na výdělek stránek jsem se příliš nezaměřoval, ale výdělky jsou přibližně 225 Kč z affiliate programu na Heureka.cz z několika kliknutí na reklamní banner a přibližně 390 Kč ještě na jednom reklamním programu pouze z jednoho rozmístěného klíčového slova v jednom článku na stránkách.
Název tohoto reklamního programu bych Vám případně sdělil. Pokud by jste se zaregistrovali do tohoto reklamního programu, tak v administraci naleznete nejvíce poptávaná klíčová slova od inzerentů a poté tedy stačí vytvořit např. 10 článků na tyto klíčová slova a výdělek ze stránek může být na základě těchto článků min. 500 Kč měsíčně. Jedná se o kvalitní reklamní program. Jelikož nemám účet na Google Adsense, tak nemohu nabídnout další výdělky ze stránek.
Na stránky jsem již delší dobu nevložil žádný článek, jelikož nemám čas na pravidelné vkládání článků, ale návštěvnost je stále přibližně 30 návštěv za den. Návštěvnost byla dříve vyšší když byly na stránky vkládány články. Většina návštěv je z vyhledávání ve vyhledáváčích a ostatní je ze sociálních sítích, kde se také zveřejňují publikované články na stránkách. Na stránkách je k dispozici mnoho kategorií ze všech různých kategorií na internetu a další je možné samozřejmě přidat.
Stránky jsou provozovány na aplikaci Wordpress a jsou kvalitně optimalizované pro vyhledávače. Ve Wordpressu je používáno několik SEO pluginů pro lepší optimalizaci. Stránky nabízím včetně dvou kvalitních šablon s názvy Movable a ChannelPro, které byly koupeny přímo pro tyto stránky.
Jelikož jsem stránky několikrát nahrával na nový hosting, tak na stránkách nejsou u několika článků původní fotografie a u některých i videa. Tyto obrázky a videa lze na internetu vyhledat podle názvu jednotlivých článků.
Vzhledem k názvu doménového jména je možné vytvořit kvalitní a zábavné stránky pro uživatele, kteří navštěvují blogy, ale i pro běžné uživatele, kteří se zajímají o některé kategorie na stránkách.
Název doménového jména znamená to, že pokud uživatel přijde na stránky a prohlíží stránky, tak posuvníkem stránek posouvá stránky nahoru nebo dolů, to znamená roluje stránky při prohlížení. Proto tedy název „roler“, jelikož se jedná o blog, tak je název pro tento typ uživatelů a tento typ stránek, kteří navštěvují blogy vhodný. Pro tento název doménového jména by bylo vhodné vytvořit unikátní design, aby se tento design více hodil k názvu domény. Mohl by být vytvořen např. tak, že by se stránky načítaly pokud by uživatel posouval posuvníkem stránek stále dolů. Uživatel by tedy prohlížel stránky, které by se stále načítaly. Také by bylo vhodné vytvořit kvalitní logo a nějaký slogan, který by vysvětloval název doménového jména, aby to na stránky přivedlo více návštěvníků.
Stránky je možné rozšířit o další affiliate programy podle vašeho výběru. Na stránkách je také kategorie "Komerční sdělení", která slouží pro vkládání článků s affiliate odkazy.
Níže ještě uvádím přehled o stránkách.
- Stáří domény a stránek - 2 roky
- Průměrná návštěvnost - 30 za den (vše z vyhledávačů) - statistiky naleznete zde – návštěvnostnávštěvnost 1
- Pagerank - 2 (Pokud se na stránky začnou přidávat další články, tak doménové jména získá samozřejmě lepší hodnocení)
- Celkem článků na stránkách – 299 (Jak jsem již uvedl v popisu, na stránkách je 299 unikátních článků, jedná se přeložené články ze zahraničních serverů a pokud si spočítáte přibližnou cenu za jeden článek, kde bych mohl uvést průměrnou cenu 100 Kč za jeden článek, tak jen obsah je za cenu 29 900 Kč.)
- Výdělek z Heureka.cz - 225 Kč (pouze z několika kliknutí)
- Výdělek z klíčového slova - 390 Kč ( jedná se o výdělek pouze z jednoho klíčového slova v jednom článku, možno získat mnohem více rozmístěných klíčových slov)
- Prodej včetně dvou Wordpress šablon Movable a ChannelPro (V případě zájmu mohu zaslat ukázku stránek s těmito šablony)
- Kvalitní název doménového jména
- Stálá návštěvnost bez vkládání článků
Výhodou těchto stránek je, že stránky včetně doménového jména jsou připraveny pro další použití a stačí tedy jen na stránky přidávat další články a vytvořit např. unikátní design, pokud máte více stránek, tak získání další návštěvnosti by neměl být problém, pokud umístíte odkaz na tyto stránky.
Vzhledem k množství obsahu stránek a kvalitě stránek, stáří a názvu doménového jména, návštěvnosti a Pageranku doménového jména požaduji cenu za stránky minimálně 5 000 Kč. V případě zájmu o stránky mi můžete zaslat Vaší cenovou nabídku za tyto stránky.
Cena za stránky byla snížena z ceny 11 700 Kč na cenu 5 000 Kč.
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
13 hodnocení
členem od 17. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E