SEO a linkbuilding - jednorázové služby i garance pozice
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 10

Nejde odoslat komentar - FF

  1. Vo firefoxe nemozem odosielat komentare, lebo tlacidla su disabled, musim to obchadzat cez firebug. Ze by problem s nejakym rozsirenim?

  2. Happy Robot :]

    Co se právě děje na Webtrhu?

  3. Zkus Ctrl+R. Na jaké konkrétní stránce se to děje?

  4. Opravil jsem bug v kódu, který tohle chování obsluhuje. Zkusíš to prosím znovu?

  5. Napíšu to sem, protože založit novou diskuzi mi nejde. Nejdemi jak při zakládání nové diskuze tak v případě vytváření aukcí kliknout na "Odeslat nové téma" a ani "Náhled příspěvku"...tlačítka jsou šedý a neaktivní... Zkoušel jsem to v FF a Opeře a nic...

  6. Vyplnil jste všechna požadovaná pole?

  7. Tak se omlouvám...chyba byla skutečně na mojí straně, jednu položku jsem přehlédl :D

  8. Ale v aukcích byla opravdu chyba. Formulář chybně vyžadoval BIN i vyvolávací cenu. Povinná je ale jen jedna z nich.
    Opraveno.

  9. Martine, snažím se založit novou diskuzi zde v chybách a skutečně nelze ve FF 6.0.2 odeslat, políčko na odeslání je prostě neaktivní. Povinná pole jsou jen dvě - název a text postu, obě vyplněná. Post jsem začínal vloženým obrázkem.

    toto bylo, co jsem chtěl vložit:

    Příloha 4011

    Po aktualizaci antiviru mi po příchodu na stránky WT hlásí výše uvedené.

    viz http://www.siteadvisor.com/sites/webtrh.cz

    a http://www.malwareurl.com/listing.php?domain=webtrh.cz, jak to vypdaa, vadi mu jedno konkretni vlakno:

    Malicious URLs on webtrh.cz /79461-hacknute-ftp?p=468107 Additional information Redirections:


    VirusTotal:

    Anubis:

    Wepawet:

    ThreatExpert:

    Other info:

    Blacklist Google Google Diagnostic Page My WOT WOT Score Card hpHosts hpHosts listing MalwareDomainList MDL listing

  10. Michal: To je neuvěřitelná kokotina. Uživatel se zeptá, jak má odstranit škodlivý kód ze stránky, a nějaká hloupá služba označí Webtrh za škodlivý.
    http://webtrh.cz/91321-wot-proc

    Ta služba, která to způsobila, malwareurl.com, je absolutně nedůvěryhodná. Vůbec neuvádí, kdo ji provozuje. Kontakt jedině formulářem.
    Napsal jsem jim, ať to odstraní, ale moc šancí tomu nedávám.
    Viz komentář pod tímto článkem
    http://hphosts.blogspot.com/2009/05/...es-public.html

    Dělá to asi jen jeden člověk, ignoruje žádosti o opravy.

    Odesílání témat!

  11. Jak jsme ověřili po telefonu, můj FF 6.02 zapne formulář při vyplnění všech polí, Michalův FF 6.02 nezapne.
    To je samozřejmě obrovský bug. Než přijdu na jeho příčinu, vracím chování formulářů zpět - dají se odeslat i nevyplněné, chyba vyskočí na další stránce.

Podobná témata

  1. Nejde mi Výměna odkazů
    By Atsor in forum Návrhy a otázky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.05.2009, 17:30
Hostujeme u Server powered by TELE3