Já vůl koupil jen za 100 babek po tom prvním hypu, teď mám cca 450 % up, takže potěší a zamrzí zároveň :D
Printable View
aneb, "teď mám cca 450 % up" a teď babo raď..
Podle me je to klasicka pumpa, cil je sice 1 $, ale nekde jsem cetl, ze to neni mozny, protoze pak by byl doge hodnotnejsi nez btc a to nedava smysl vzhledem k objemu penez, nevim, nijak jsem to nestudoval vic, ale pokud to vyleze znova na 0,4, tak asi prodam pulku.
Ted jich zaradili dost v posledni dobe, podle me by mohli klidne DOGE :D
Len aby sme neboli príliš chamtiví :-) Lepší je vrabec v hrsti, ako holub na streche. Ale ak by som Dogecoin asi by som tiež čakal na dolár :-) Raz to predsa vísť musí.
Jako ctu ty pribehy na redditu, ze tim lidi splatili studentsky pujcky a hypoteky rodicum, to je hezky, to bych taky prodaval, ale uz jsem se tolikrat spalil, kdyz jsem prodal za cenu podle me maximalni a za mesic to bylo na trojnasobku, ze :D
Takze DOGE asi podrzim, pod dollar nedam, ale jestli dokupovat si nejsem uplne jistej.
Inak tá cena Dogecoinu je ešte aj teraz na takej úrovni, že by sa oplatilo niečo nakúpiť :-)
Tot otázka, já to na střelu nahoru nevidím, spíš věštím GME scénář, protože hodnota/potenciál produktu je u obou dost podobný.
Kde nakupuješ Dogecoin? Binance?
Uphold, ale už bych tam nekoupil, maj šílený poplatky pro převod do jiný app, odteď už jen binance.
Čo vlastne teraz tlačí Dogecoin smerom nahor, tie masové nákupy retailových investorov?
Asi si mysli, ze si budou moct koupit teslu za DOGE.
Tak ako to vidíte? Kedy začne masívny nárast menších firiem? Kvôli blbému daňovému zákonu človek prichádza o príležitosti. Inak je to možné? Neviem nájsť na Slovensku účtovníka, ktorý by mi pomohol so zdanením príjmu z akcií. Ďalšia Tesla havarovala - oni stále upozorňujú, že ten autopilot nie je 100 percentný a potrebuje ľudskú asistenciu, ale ľudia akoby to nepochopili.
No na Slovensku to mate na 1 rok, u nas je to na 3, takze bud vklidu
Prichádza inflácia - môj barber zvýšil cenu strihu o jedno euro. Predpokladám, že aj zmrzlina bude znova drahšia :-) Ale fakt, na týchto maličkostiach človek zisťuje, že ceny idú pomaličky hore :-)
Jim Cramer oznámil, že spoločnosť Fisker môže byť druhou Teslou. Bank of America ocenila túto spoločnosť na 31 dolárov, momentálne je na 14 dolároch. Čo na to hovoríte?
Ešte rozmýšľam v budúcnosti, ak niečo zarobím tak by som chcel kúpiť akcie Chargepoint - firma prevádzkuje nabíjacie stanice na elektromobily po celej USA a ďalších 14 krajinách.
ChargePoint - Wikipedia
Já nyní čekám až kurz CZK/USD dostatečně klesne, abych mohl směnit. S nastupujicími rozvolněními + obecně je dolar na začátku léta slabší, bychom se mohli dostat na cca 21 Kč (střední kurz). Pak směním a něco přikoupím, i když už to vypadá, že žádný velký růst již nebude. Docela to vypadá na předpovědi, které hlásaly, že nás čeká období vysoce podprůměrných zisků (roční růst jen nějakých 3–5 %!).
Oplatí sa ti čakať kvôli tým pár halierom? Možno ti ujdú príležitosti. Síce neviem koľko chceš zmeniť - ak ide o väčšiu sumu tak samozrejme je to na tebe...
Jde o větší sumu, protože při směně nad 10 000 USD jsou už mnohem lepší kurzy, blížíci se středu, a tam změna třeba o jednu korunu dělá divy. Trhy mi nyní příjdou takové schizofrenní, kdy neví, jestli mají růst, nebo klesat. Tahle volatilita by se ale dala dobře využít pro týdenní obchodování, ale s tím nemám zatím zkušenost…
Dneska super den, 5 května Novan vydává vysledky k molluscum, asi do te doby nebudu moct spat :D
Tak včera sa všetko pekne zazelenalo. Pomaly tu máme máj - lásky čas, všetko by mohlo začať rásť. Novan by mohol narásť na tých 5 dolárov, bol by som celkom spokojný :-)
---------- Příspěvek doplněn 23.04.2021 v 06:36 ----------
Fakt, tie kurzy sú pri väčšom obnose peňazí lepšie, máš pravdu.
---------- Příspěvek doplněn 23.04.2021 v 06:48 ----------
Doteraz dosť týchto farmaceutických akcií padalo - a teraz zrazu sa všetko otočilo a začalo rásť niekde o 10 až 15 dokonca 20 percent. Veľmi zaujímavé. Fakt akoby to niekto riadil.
Okrem iného Dogecoin padol už na 0,19 myslím najvyššie bol na 0,4150 - to bol vrchol. Uvidím ako hlboko padne a možno nakúpim. Láka ma tá predstava, že raz bude mať hodnotu jeden a možno aj viac dolárov. Prosím komentujte - kľudne aj negatívne, nech máme odozvu. Bitcoin som si len teraz všimol zo 62.000 na 49.000?
Ja jsem konzervativni, dokoupil jsem jen DOGE…
Hodně zajímavý je návrh Bidena na zvýšení daní z kapitálových výnosů na dvojnásobek (zdroj). To by spustilo asi dost masivní vlnu výprodejů, alespoň teda u některých titulů.
GSM bol už aj 3x nad 4 USD :-) Potom padal na 3,2. Snáď už vydrží. :-) Keby to mohol človek trejdovať :-) ASTI aj OZOP sa zobudili :-)
Dneska to ale vypadá nadějně, stačilo by kdyby to dnes zavrelo na 4, to se jeste nestalo
Ale pamätám si ešte vaše diskusie s node-m, ktoré som tu čítal keď táto spoločnosť stála 0,3 - 0,4 a 0,5 dolárov - oproti tomu je toto krásny nárast. Toto je pre moje oči inak fakt obrovské prekvapenie, ja som týmto menším akciám s tak nízkou cenou predtým neveril. Dodnes by som vlastnil asi len Apple alebo Teslu :-)
Jn nejnižší nakupku mam za 0.39, nejlepší by bylo, kdyby pristi rok zacali vyplacet dividendu
TO čo sa teraz deje na trhu je podľa vás čo? Lebo nami sledované akcie začali enormne stúpať. Je to trvalo udržateľný rast a prekoná január - a do decembra sa bude držať alebo je to len nejaký masívny nárast a potom príde znova výpredaj ako v marci. Čo si o tom myslíte?