SPCE bych si nastavil nekde kolem 6.50 - 7.5, budou urcite vydavat další akcie, budou chtít ješte prachy, a navíc je tam pekny gap
Printable View
SPCE bych si nastavil nekde kolem 6.50 - 7.5, budou urcite vydavat další akcie, budou chtít ješte prachy, a navíc je tam pekny gap
Cena 6,5–7,5 mi příjde už hodně nízká. Teoreticky se tam samozřejmě dostat můžeme, když začnou vydávat velké množství nových akcií a budou ředit. Peníze na další vývoj a rozvoj budou potřebovat, takže to skutečně vypadá na další várku nových akcií, ale že by to spadlo až tak nízko? No, nevím nevím, možné je ale vše.
je to realne, kapitalizace by byla nekde kolem 2 miliard USD, na firmu ktera nic nevydelava jw to i tak doat, navic je tam dost velky GAP na te urovni, neverim ze to spusti pristi rok
Tezko rict uvidíme, neplanuju nic prodavat az pristi rok.
Jinak Bitcoin all time high dneska, alty jsou v prdeli, jen ethereum se drží, btw kolik asi vydělalo ethereum Vitalikovi a spol
Ethereum kurz - Cena [ETH] k [CZK,USD,EUR]
Změna : 931524.75 % od cca 2015-10-20
Na to se moc akcií nechytá, spíš žádná :D
Tak ono jsou All Time High i všechny trhy. Za chvíli opět posunou maxima výše. Jsem fakt hodně zvědavý, jak to všechno nakonec dopadne a jestli opravdu ten vlak narazí do zdi, vystavěné z peněz.
Tak vlak Bitcoinu nám ušiel :-) Ale prídu ďalšie :-) Nedávno spomínaný ,,jednorožec,, WISH dnes rástol o 11 percent, ale nikto nevie z akého dôvodu :-)
---------- Příspěvek doplněn 20.10.2021 v 17:40 ----------
Novavax dnes padal... https://www.patria.cz/zpravodajstvi/...u-hodnoty.html
Přemýšlel jsem, proč jsem do kryptoměn nikdy nešel, ač mě velmi lákaly a příležitosti tady byly. Došel jsem k závěru, že prostě nechci vládě dát ani korunu z mých investic. Což u kryptoměn legálně nejde udělat. :-)
U mna je odpoveď jednoduchá. Nestihol som nastúpiť na ten vlak keď bol bitcoin ešte lacný a potom som ho už len sledoval. Tiež som bol v investíciách skôr konzervatívny. Nejako som kryptomenám neveril. Je to tak. Naposledy keď stál bitcoin 6000-7000 dolárov som si hovoril, že je to predražené :-) To sa neoplatí hehe. Čo už. Človek sa stále učí.
Já si vzpomínám, jak jsem o Bitcoinu poprvé četl a zjíšťoval, co to je, stál 400 dolarů a už tehdy jsem si říkal, kdo to může za tyhle prachy kupovat. :-DCitace:
U mna je odpoveď jednoduchá. Nestihol som nastúpiť na ten vlak keď bol bitcoin ešte lacný a potom som ho už len sledoval. Tiež som bol v investíciách skôr konzervatívny. Nejako som kryptomenám neveril. Je to tak. Naposledy keď stál bitcoin 6000-7000 dolárov som si hovoril, že je to predražené :-) To sa neoplatí hehe. Čo už. Človek sa stále učí.
tak původně to byla jen hračka pro nerdy, pak někoho napadlo udělat k tomu ještě i krypto směnárnu a od té chvíle už byl sentimentoví džin s flašky vypuštěn. Někdo to přirovnává k nástupu internetu a pak následnému splasknutí .com bubliny, což se mi osobně nezdá, protože tech bublina splaskla jen jednou a firmy které to přežily tu máme dodnes, a to takové že bez nich by se spousta lidí i dalších firem už dávno neobešla, a i díky nim jsou dnes krypta tam kde sou.
Zatímco krypto bublina za posledních 10let splaskla už nejmíň tři krát, a zatím jsem si teda nevšiml žádnou krypto společnost bez které by se někdo nebo něco neobešo..
Trump sa chystá na burzu so svojou novou mediálnou firmou formou SPAC. Neviem či by sa neoplatilo pri tejto cene nastúpiť: Digital World Acquisition Corp. (DWACW)
Čo si o tom myslíte. Čítal som však, že Trumpove podnikanie nebolo nejako extra úspešné. Tu vidím veľké plus skôr v tom, že je to jeden z najznámejších ľudí na planéte, to znamená, že každý o tej firme bude vedieť.
---------- Příspěvek doplněn 21.10.2021 v 16:03 ----------
Hm, pod dobrou cenou som myslel 0,51 nie 4 doláre ako po otvorení burzy :-) Do pekla, to bude zas meme stock.
Vypadá to tak.Citace:
Hm, pod dobrou cenou som myslel 0,51 nie 4 doláre ako po otvorení burzy :-) Do pekla, to bude zas meme stock.
---------- Příspěvek doplněn 21.10.2021 v 19:52 ----------
Tak obchodování s DWAC už stopli. :-D Příliš velké volume, takže stejný případ, jako s GME. Ale už to zase jede…
Sranda je, že jsem se neubránil a zkusil jsem do vlaku naskočit. :-) Dal jsem ale vyloženě částku, kde by mě tak neštvalo, kdybych o to přišel (nakoupil jsem 50 akcií za 45). Ale je to už vyloženě hazard. U těch meme akcií je to nevypočítatelné.
Fakt drsný to DWAC, je to i na Fiu, ti amíci jsou blázni
Teraz fakt neviem, vidím tri tie spoločnosti a všetky majú rovnaký názov:
DWAC - DWACU - DWACW
Všechna jména maji na burze max. 4 znaky. Pátý znak značí nějakou specialitku (viz např. https://www.investopedia.com/ask/ans...ifthletter.asp). Co přesně znamenají a jaké přinášejí výhody/nevýhody je nutné nastudovat, takže je nejlepší vzít DWAC.Citace:
Teraz fakt neviem, vidím tri tie spoločnosti a všetky majú rovnaký názov:
DWAC - DWACU - DWACW
Jinak v PRE už je cena 73. :-D Fakt jsou ti amíci šílení! Ale proč nezkusit na tom vydělat. Klidně bych věřil, že se to může dostat k 300 dolarů, pak nejspíše velký pád. Prostě jako GME. Takže teď trefit ten vrchol (případně kousek před vrcholem).
---------- Příspěvek doplněn 22.10.2021 v 13:16 ----------
Intel dnes oznámil finanční výsledky. Akcie zareagovaly výrazným propadem. Že by to byl začátek zde dříve postovaného článku o propadu zisků společností?
Podívejte se na Phunware (PHUN), crazy , crazy :D :D, na stocktwits ve vlaknu asiu 500 postu za 10 sekund :D to jsem jeste nevidel, zastavene obchodování podle všeho
Čo sa to deje také príležitosti :-) Burza sa zbláznila :-) Novan nám vyklesal :-)
Novan nachystat 💎💎 hands :D, support nekde kolem 6.40 uvidíme co pak, včera dali na twitter video, kde přesunuli studii na akne az na rok 2023, melo to byt 2022
Phunware 1,364.05%
To jsem jeste nevidel snad u akcie za jeden den, která stala dolar,
uz o tom psali vcera:
Takže asi spekulace na to, ze budou budovat tu soc. síť, víc infa nemámCitace:
Phunware vytvořil a spravoval aplikaci pro kampaň Trump/Pence 2020 pro znovuzvolení. Nemám ponětí, zda je Phunware využíván k budování „Truth Social“,
DWAC - 131 - pomaly bude mať hodnotu polovice Facebooku :-) A pritom ešte ani nevznikol. Špekulácia - tak treba mať odhad kedy to predať? Ak to vyletí na 200 ja by som asi už odpredával. Neml by som nervy....:-)
To nebude met hodnotu polovinu facebooku, neplet si cenu akcie a kapitalizaci, ted je to kolem 1/250 fB
To DWAC je skoro přes kopírák GME. Ale ono se už o tom docela psalo, že nastupuje doba MEME akcií, kdy jsou schopny během pár dnů vyletět o stovky procent nahorů. Pokud to opravdu bude jako GME, tak bychom se mohli dostat někam k 300 dolarům, následně velký pád na hubu, ale pak opět růst a stabilní zastavení někam kolem 150–200. Takže tuhle spekulaci prostě zkusím. Jak se dostaneme nad 250, tak prodám a následně bychom se mohli dostat zpět k 50, kde bych zase nakoupil. No uvidíme, každopádně to je crazy! Vtipné je, jak se vždy pozastaví obchodování, jak volume vyletí nahoru. :-D
Intel na PRE hodně spadl, ale nyní se už drží. Kdyby šel tak na 45, tak bych ho přikopil…
Koukám také na Snapchat, že hodně spadl…
Jinak NOVAN přikoupím, když půjde ještě níže. U SPCE jste mi dali brouka do hlavy, jestli ještě nepočkat. Nemyslím si, že by to šlo až pod těch 10, ale třeba k 15 by to jít mohlo, ale asi až příšti rok, jak vydají nové akcie, nebo jsou informace, že by to měli udělat už letos?
Ahoj máš pravdu, ďakujem za opravu. Myslel som cenu akcie, niehodnotu.
---------- Příspěvek doplněn 22.10.2021 v 17:18 ----------
Aj ja to vidím tak, že na prikúpenie akcií je ešte čas a nemáme sa kde ponáhľať. Ceny klesajú či je to GSM, či je to Novan, či je to SPCE, ale aj iné akcie, ktoré sledujem. Takže počkať.
Tento týždeň majú výsledky technologické firmy - giganti. Kde je najbližšie skenovacia guľa? Chcem si dať naskenovať oči - aby som dostal worldcoin :-) hehe
More than 100,000 people have had their eyes scanned for free cryptocurrency…
---------- Příspěvek doplněn 25.10.2021 v 16:22 ----------
Starý dobrý Hertz nás dnes prekvapil objednávkou 100.000 vozidiel Tesla!!! To je sila, Tesla rastie o 4 percentá. Hertz nedávno krachoval. Dnes vidíme pokračovanie značky v supermodernom štýle. Myslím si, že budúcich 10 rokov bude pre Hertz rastúcich.
Tak jsem už vyskočil z vlaku jménem DWAC. Vrchol jsem absolutně netrefil :-D, včera jsem se k obchodování nedostal a dneska jsem už raději uzavřel pozici. Ale tak i těch 55 % zisku se dá, vzhledem k tomu, jak to mohlo dopadnout. Pokud to spadne k cca 30, tak bych zvažoval ještě jednou nástup, protože jak začnou shortaři uzavírat pozice, může to ještě nahoru poskočit, ale uvidíme.
Gratulujem ti k 50 % zisku. Je to skvelý výsledok. Táto hra sa inak nedá hrať, len keď ju skúšaš na vlastnej koži. Ja sa snažím tiež stále dolaďovať odhad. Je to ako keď nastavuješ ďalekohľad len to trvá dlhšie. Musíme získať ten cit a odhad kedy kúpiť a predať a potlačiť jednu zo základných túžob - chamtivosť: https://en.wikipedia.org/wiki/Greed To je niekedy problém. Nestačí nám 200 % zisk - človek chce viac, viac a viac. Toto môže niekedy spôsobiť problémy :-)
Ano, ta chamtivost je problém. :-) S ní se musím ještě, v oblasti investic, naučit bojovat.Citace:
Musíme získať ten cit a odhad kedy kúpiť a predať a potlačiť jednu zo základných túžob - chamtivosť: https://en.wikipedia.org/wiki/Greed To je niekedy problém. Nestačí nám 200 % zisk - človek chce viac, viac a viac. Toto môže niekedy spôsobiť problémy :-)