Protoze ta akcie mela short interest 140% a na redditu se na to domluvili, pak ti shortari ty akcie musí kupovat.
r/WallStreetBets - Wikipedia
Je to tahle skupina, je tam pres 2 miliony lidi
Printable View
Protoze ta akcie mela short interest 140% a na redditu se na to domluvili, pak ti shortari ty akcie musí kupovat.
r/WallStreetBets - Wikipedia
Je to tahle skupina, je tam pres 2 miliony lidi
Tak teď si už vážně beru popkorn a jdu to sledovat jako zábavu. Na záčátku obchodního dne, jde kde co hodně dolů a GameStop atakuje 300 $. :-)
Jinak tu skupinu r/WallStreetBets jsem neznal, ale zajímavé počtení. Hlavně ten fakt, že skupinu tvoří hodně mladí lidé, často studenti, a berou si na obchodování půjčky. :-) To jako neberou v potaz možnost, že jim to nevyjde a zůstane jim na krku jen velký dluh? Asi ne, no.
No ten citron research to pry predal FBI tak se uvidi :D.
Jinak se trh dneska propadl, ale to je jen dobre
Konečne menšia korekcia trhu. Čo sa týka GameStop, tu by ma zaujímalo ako to budú príslušné orgány riešiť. Priznajme, všetci by sme radi nastúpili na podobný vlak. Mali by sme začať sledovať tú skupinu a keď dajú povel nakúpime :-) Ale z 20 dolárov urobiť 300 uff. Aj keď je firma zadĺžená....
Jn tam jsou iq zero lidi, ale proste vydelaj, to je dnesni doba
https://i.redd.it/tpfyjfml3rd61.jpg
Tady to pro jistotu jeste napakoval
https://i.redd.it/5oxda2srwpd61.jpg
Tady zisk za vcera asi 7 500 000 dolaru :D
https://i.redd.it/4e5cg9dlwsd61.jpg
Oni tam vlastne ted jedou to black berry (BB) co jsem se dival, proto to roste
Je to maras. :-D Jsem se schválně podíval na ten Reddit do jejich skupiny a oni tam mají za cíl dostat to až na 1 000 $. :-D Jako ono asi fakt stojí za zvážení tu skupinu dále sledovat a zkusit do dalšího vlaku naskočit hned ze začátku…
Zajímavá je také konverzace na Yahoo Finance u GameStopu. Někteří to berou jako pomstu všem shortařům se snahou omezit množství shortů.
To jo jim tam napisu Biosolar, ze to ma 120% short interest a ti retardi to nakoupi
nenechte se mast, uspechama se tam pochlubi, ale vsema tema ztratama ne...
Ale je klidně možné, že se to zapíše do investorských dějit a za pár let tady budeme mít film na základě skutečné události, jako byl třeba The Big Short (doporučuji skouknout, pokud jste ještě neviděli).
Ale tak ze srandy jsem si koupil akcie AMC :-D, kdyby se jednalo o další pokus o short squeeze.
To jasny, ale tak kdo si nedal za celou dobu stop-loss tak nemohl prodelat.
Pridal jsem to na web pro zabavu :D
akcie Gamestop
Celkom sa mi páči projekt Viper Networks, Inc. (VPER) - solárne inteligentné lampy. Firma vyrába LED svetelné produkty. http://www.vipernetworks.com
Na AMC jsem se dnes taky díval, jak to kleslo na 11, tak jsem přemýšlel o koupi, ale nakonec jsem do toho nešel.
Dnes mi nejvíc rostlo NAKD +260% (nákukup někdy v listopadu za 0.25), BB mám taky z listopadu ještě za 7, takže tam jsem taky spokojen.
Nejvetším překvapením dnešního dne je KOSS +438% a to se mi zdál včera za 10 drahý, tak jsem jej nebral.
Tak se divam na koss, firma v prdeli, takze to je stejne jako u GME.
Dneska má výsledky Tesla za cca hodinu
kdyby chtel nekdo sledovat https://www.youtube.com/watch?v=i3ZwZIyzWaE
tak mam teda jeste tip na short squeeze jakks pacific (super mario, ledove kraloství, firma stala i 300 USD, ted 7) Maj strasne malo akcie jen cca 40 milionu, gamestop má 59, coz je taky dulezite
Pravda, ten KOSS je na chlup stejný scénář, jak GME. Jako, co se to děje. :-D Těch titulů je hned několik… Docela mě překvapil i růst Virgin Galactic, sice tam se nejedná o stejnou situaci, jako KOSS a GME, ale ta rychlost růstu je zvláštní.
Ten JAKK vypadá zajímavě, ten bych mohl zkusit, jako další gamble. Vyloženě jsem si pro tyhle gambling záležitosti vyhradil rozpočet. Sice žádné milióny na tom netrhnu, ani kdyby se to rozjelo, ale holt, v tomhle jsem docela srab. :-)
Pozeral som ten Virgin Galactic - SPCE - upozorňujem na neho už od leta :-) Je to podľa mňa veľké terno, keď sa to rozbehne. Momentálne tá firma nemá žiadne príjmy :-)
Čo ma tiež tak troška desí - je sú tie vybuchujúce autá Tesly. JAKK - tiež by som nastúpil s menšou čiastkou.
---------- Příspěvek doplněn 28.01.2021 v 07:04 ----------
Ako vysoko myslíš, že vyletí NAKD - táto módna značka myslím patrí pod Victoria Secrets? Nie som si istý, spomínajú 10 dolárov za akciu - ale do budúcna môže mať hodnotu až 600! :-)
Skvelá firemná politika - zatvoria kamenné obchody a zamerajú sa na e-commerce. To bude len plus do budúcna.
---------- Příspěvek doplněn 28.01.2021 v 11:05 ----------
NAKD - idú vydať 29.415,000 kmeňových akcií po 1,7 dolárov - čo to však znamená z nášho pohľadu?
Naked Brand Group Announces Pricing of $50 Million Registered Direct Offering…
---------- Příspěvek doplněn 28.01.2021 v 13:03 ----------
GSM a NOVAN - vypália rakety už dnes alebo len zajtra, prípadne cez víkend a otvoria šampanslé až Monday? :-)
tezko rict, GSM bude met vysledky za Q4 a pak hned za Q1, to si myslim ze budou brutalni za Q1 a bude otocka. novan budu drzet az do cervna kdy budou výlsledky tech studií, takze jsem smireny s tím, ze to bud pujde na 20 centu nebo na 5 USD.
Dneska jsme s kamaradem koupili na pul ten jakk pacific za 4k USD :D
Dneska jsem viděl fajn rozhovor, o čem celá ta situace GME je a je dost možné, že se tím utváří novodobá historie a nebo taky ne…
Vypadá to totiž, že velké fondy/investoři zatlačili na příslušná místa a znemožnili na vybraných platformách obchodování (ne úplně, jen některé tituly). Celkem podpásovka no… Tohle bude lidi bolet, protože nemají možnost, jak si vybrat zisky a nedivil bych se, kdyby to skončilo nakonec u soudu.
Teraz sa píše história - obyčajní ľudia verzus miliardové hedžové fondy.
No to jsem zvedavý jakks maj na uctu 80 000 000 USD, kapitalizace je ted 40 000 000.
Pokud se to k nim dostane, tak to bude nejvetsi MEME ledové kralovstvi a Super mario :D
Ahoj, takže včera zabránili svetové brookerské spoločnosti obchodovanie s: Gamestop, AMC, BlackBerry, Bed Bath&Beyond, Express, Nokia, Koss, Naked Brand a ďalšími. Preto to všetko padalo. Ale do kedy môžu zabrániť otvárať nové pozície? To je otázka - nedá sa len tak uzatvoriť sopka, ktorá chce chŕliť lávu pretože potom ten tlak bude ešte väčší a dôjde k ešte väčšiemu výbuchu.
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2021 v 08:17 ----------
Mal by som takú teoretickú otázku pri akom náraste budete rušiť svoje pozície. Lebo ak to pôjde ako raketa, aj napriek vysokému zdaneniu budem musieť zrušiť niektorú pozíciu - otázka je kedy z toho celého vyskočiť. Pretože aj GME môže ísť na tých 1000 dolárov čo vykrúti krk hedžovým fondom - ak je to pravda, pretože RobinHood sa začal správať podozrivo - proste ak to vyjde na tých 1000 dolárov je to neudržateľná pozícia a musí sa to skonsolidovať.
Obchodování bude zase povoleno ode dneška (tj. pátku), ale bude tam nějaké omezení, nevím ale přesně jaké.
Tak instituce a centrální banky sklízi to, co zaseli, tak nevím, proč jsou najednou tak zaskočeni. Mladým vše zakázali, nechali je sedět doma a ti objevili burzy. Tak nyní prachy, které by jinak utratili za hospody a zábavu, nasměřovali do akcií. Ono to bude všechno nejspíše ještě hodně zajímavé…
Kdy uzavírat pozice je otázka, no. Také nad tím hodně uvažuji, jestli už neuzavřít pozice, kde mám zhodnocení přes 100 %, s tím, že zase dokoupím, jak to půjde dolů. Je tady hodně argumentů, proč by měly jít trhy dolů, ale také hodně protiargumentů, proč se tak nestane. V situaci, ve které se nyní ocitly trhy, tady ještě nebyla, takže se odhaduje dost blbě, jak to všechno dopadne.
Dnes exploduje vulkán....
A kterej máš konkrétně na mysli? Já jich vidím několik :D
Zrovna dneska tu mas analyzu: Ja to mam koupene jen za 500 USD, uvidim co se bude dit, mozna v unoru jeste prikoupim
Is Nickel Creek Platinum (TSE:NCP) In A Good Position To Deliver On Growth…
Ani nehovor to je ako pred koncom sveta, všetko vybuchuje :-)
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2021 v 16:10 ----------
Ešte stále sú veľké predaje shortov, preto to asi padá, zaujímavé to bude okolo 19-tej/20-tej nášho času. Ten nikel je zaujímavý, ja možno dokúpim ešte Biosolar.
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2021 v 17:18 ----------
Bude striebro naozaj rásť? Áno aj nie....
Bude stříbro opakovat úspěch GameStopu? | Kurzy.cz
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2021 v 17:58 ----------
Kde chodíte na tie akcie ako JAKK? :-) Niečo podobné vyzerá aj spoločnosť FUNKO /FNKO/ Ak myslíte rozanalizujte ju. https://www.funko.com/ Objavil som ju keď som hľadal jednu figúrku, ktorú už viacerí chceli zakúpiť ale bola vypredaná. Asi budú teda tie produkty žiadané.
To nevypada tak meme, je to asi pomerne nova firma
ja jsem na to prisel nahodou jeste pred tím nez odstartoval gamestop, pak jsem to zacal studovat a nedava to moc smyl, kdyz maj na uctech skoro 90m dolaru a kapitalitace byla v te dobe necelych 30.
Dneska je strasne maly objem a stejne to leze nahoru, to uz nema moc kdo prodavat.
To byla poslední akcie co jsem ted koupil minimalne do q1 výsledku, uz se musim venovat necemu jinemu, ted jsem tim stravil celej leden :D, zaviram brokera na 2 mesice.
Páni píšeme históriu a preto v pondelok a teoreticky celý týždeň budeme nakupovať NAKD:
RETARD ALERT: THIS IS THE PLAN WE NEED TO ALL BE ON THE SAME PAGE. PIN UPVOTE AND SPREAD THIS EVERYWHERE.
ATTENTION ALL:
$GME was 1st, $AMC was 2nd, $NAKD IS NEXT!!!
WE NEED TO ORGANIZE OUR EFFORTS.
I AM INCLUDING AS MUCH INFORMATION AS I CAN TO EDUCATE AS MANY OF THE RETARDS AS POSSBILE. THIS IS A BIGGER OPPORTUNITY THAN ANY OF YOU CAN IMAGINE.
IF WE AGREE ON A PLAN AND EXECUTE WE WILL SUCCEED. WE LIKE THIS STOCK.
BE PATIENT A SQUEEZE COULD TAKE TIME
Focus on $NAKD. If we spread out this will take MUCH longer than it has too. As long as we keep holding lines we WILL prevail. SET SELL ORDERS TO $420 TO SPIKEPRICE
If we can hold out for reinforcements, at 72% short float we can squeeze billions out of hedgefunds with NAKD, sending the price to $100+. ALL WE HAVE TO DO IS HOLD. NEVER SELL.
\-What about NOK and BB?
NOK and BB only have 12%-15% short interest. The only reason they are pumping is because of the meme. There is no squeeze to be squoze at 15% short interest. 75%+ is huge. NAKD has 76% short interest. DONT GO FULL RETARD. DONT BUY MEMES BUY NAKD.
If we hold the line we cant lose. We cant waste this opportunity away to impatience.
BE PATIENT
HOLD THE LINE
2. NEVER FUCKING SELL, YOU HAVE BEAUTIFUL DIAMOND HANDS. USE THEM
3. REMEMBER WHY WE ARE HERE. WE LIKE THIS STOCK. TAKE ALL THEIR MONEY, EVEN IF IT MEANS WE LOSE ALL OF OURS TRYING. AS LONG AS WE HAVE DIAMOND HANDS WE CANT LOSE
4. WE ARE TEAM WE ARE IN THIS TOGETHER WE HAVE STRENGTH IN NUMBERS NEVER PANIC SELL
5. THEY WILL USE EVERY TACTIC THEY CAN TO STOP US. NEVER PANIC. WE ARE IN CONTROL. THEY ARE AFRAID OF US.
6. WE ARE LEGION. WE ARE THE PEOPLE. THIS IS THE MONEY THEY STOLE FROM US IN 2008. THIS IS OUR MONEY. DO NOT FORGET WHAT WE ARE HERE FOR.
7. HOLD THE FUCKING LINE AT ALL COSTS 6.8m+ REINFORCMENTS ARE COMING. THIS ONLY WORKS IF WE HOLD THE LINE UNTIL THEY GET HERE.
8. GME was first, AMC was second, NAKD is NEXT.
9. YOU ARE HELPING TO MAKE HISTORY
10. YOUR CHILDREN WILL ASK YOU WHAT YOU DID DURING THE GREATEST WEALTH DISTRIBUTION IN THE HISTORY OF MODERN CIVILIZATION
- HOW CAN I GET MORE INVOLVED?-
THE MOST IMPORTANT THING THAT WE CAN DO IS SPREAD THE WORD AND HOLD THE LINE. SHARE THE FOLLOWING NEWS ARTICLES TO EVERYONE.
NAKD Stock: Naked Brands Is the Next Big Short Squeeze - CNA Finance
NAKD Stock: Naked Brand Flirts With $3 After Reddit-Fueled Rally | InvestorPlace
Naked Brand surges, while AMC and other Reddit board favorites dip in premarket…
Why GameStop, Naked Brand Group, and Express Stocks Soared Today | The Motley…
WE HAVE TO GO HARD THIS WEEKEND. SHARE THIS EVERYWHERE GET AS MUCH ATTENTION AS WE CAN OVER THE WEEKEND. NEXT WEEK WE HOLD THE LINE AND GAIN AS MUCH GROUND AS WE CAN UNTIL THE REINFORCMENTS ARE READY.
JOIN DISCORD SERVERS, SUB-REDDITS, AND YOUTUBE VIDEOS AND TELL EVERYONE ABOUT NAKD SO THEY DONT MISS OUT ON THE NEXT PLAN. WE NEED TO DISTRIBUTE THIS WEALTH TO AS MANY PEOPLE AS POSSIBLE. TELL YOUR FRIENDS, YOUR PARENTS, YOUR GRANDPARENTS, YOUR SIBLINGS, EVERYONE.
GO ON TO EVERY STOCK YOUTBUE CHANNEL, EVERY FORUM, EVERY DICORD SERVER. SPREAD THE WORD. TRY TO TALK TO ADMINS AND OWNSERS IF YOU CAN. SPAM IF YOU HAVE TO. DO WHATEVER IT TAKES THE MATH ADDS UP FOR THIS TO BE EVEN BIGGER THAN $GME.
NAKD IS NEXT
SPREAD THE WORD
I REALLY LIKE THIS STOCK
IM NOT A FINANCIAL ADVISOR DONT TAKE MY ADVICE BUT I STAND WITH YOU THE PEOPLE I AM IN THIS FIGHT UNTIL THE BITTER END
THIS IS NOT FINANCIAL ADVICE
I BUY THIS STOCK I LIKE THIS STOCK
NEVER FUCKING SELL
DIAMOND FUCKIN HANDS
DO NOT HAVE PAPER HANDS
WE ARE WINNING
SET SELL ORDERS TO $420
NAKD IS NEXT