Crazy 7.60 Virgin a otočka :D,
Ferroglobe se drží 💎🙌
Printable View
Crazy 7.60 Virgin a otočka :D,
Ferroglobe se drží 💎🙌
Včerejší den na burze byl hodně zajímavý. Po tom, co jsme byli svědky velkého propadu, otočka o 180 stupňů, a celý propad se rázem smazal. Klesající trend to ale nezmění, stále bude chybět na trzích obrovská likvidita a včerejší propad využili někteří jen k dokoupení pozic, toť můj názor. Uvidíme, jak se bude dále vyvíjet zbytek týdne.
To šo sme včerali videli bolo len divadlo. Veľká korekcia ešte neprišla. Ja vyčkávam. Konflikt na Ukrajine môže ešte zamiešať karty. FED neukončil nákup akcií - do marca nič nekúpim.
---------- Příspěvek doplněn 25.01.2022 v 17:33 ----------
Novan padá - lebo zatiaľ nezarába - produkt nie je na trhu, podobne ako SPCE.
Ale aby sme zostali pozitívny sú tu predpokladané ceny v budúcnosti pre NOVAN:
At this point again all PTs of analyst firms at a glance:
⚜️ Zacks Small-Cap Research: $70.00 (BUY)
⚜️ Roth Capital Partners: $40.00 (BUY)
⚜️ Cantor Fitzgerald: $30.00 (OVERWEIGHT)
⚜️ H.C. Wainwright: $24.00 (BUY)
⚜️ Brookline Capital Management: $16.00 (BUY)
---------- Příspěvek doplněn 25.01.2022 v 18:41 ----------
Komárkova loterijní Allwyn vstoupí na newyorskou burzu ve spojení s další firmou. Hodnota má přesáhnout 9 miliard dolarů
Aký máte názor nakúpiť v budúcnosti? Lotéria, kasíno - tieto segmenty sú väčšinou ziskové.
Velká konkurence, černý trh, krypto rozmach kasín a slotů online, a velká nuda, nic pro mě. Mam rád akcie a obory, u kterých se můžu vzdělávátCitace:
Aký máte názor nakúpiť v budúcnosti? Lotéria, kasíno - tieto segmenty sú väčšinou ziskové.
Niekde som zachytil taký názor, že po skončení Covidu sa investori začnú zbavovať ako prvých - farmaceutických akcií. Hm, jasi to nemyslím. Ale trh ukáže ako to celé dopadne.
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2022 v 17:42 ----------
ASTI - v priatok 0,0040 - reverse stock split - 1:5000
Otázka nie je či kúpiť / dokúpiť alebo nie - ale kedy. Uvidíme ako sa po RS začne táto akcia správať. Je to moja obľúbená spoločnosť, keďže spolupracuje s NASA, tvorí a rozvíja technológiu slnečných kolektorov, majiteľ je Nemec - Market cap: 84 M
---------- Příspěvek doplněn 29.01.2022 v 18:46 ----------
VRCA - 7,61 (to som im závidel keď boli na 11 dolároch) - tiež asi otvorím nejakú pozíciu
ASTID: -23.45 % - 15,31 - pekný pád. Neviem či robím správnu vec, ale vyčkávam s nákupom do marca ako som písal.
Uz to je nahore :D, to je ted nejdrazšá akcie na OTC ne? :D
Já si počkám, až to zařadí na NASDAQ. Navíc co jsem zatím viděl, tak vždy po RS následoval propad.
Jinak také čekám nyní na březen/duben, jak ovlivní trhy úplný odchod FEDu, následovaný zvýšením úrokových sazeb.
Dnes rástli farmaceutické akcie ktoré sledujem. Ale párkrát som už takýto rast a následný pád videl, proste masívny nákup a následne pád. Tiež čakám ešte pokles - žiadne pozitívne správy som nezachytil :-) Je posledný deň v mesiaci, uvidíme ako to pôjde počas nasledujúceho mesiaca. Možno je to spôsobené len tým vizuálnym kontaktom, ale napr. teraz sa mi zdá ASTI za 20 dolárov predražené :-) Bol som zvyknutý na centy....:-)
Kupujete někdo ATVI? Mně to přijde celkem bezriziková sázka když to MSFT vykoupí za 95$. Na těchto úrovních je zhodnocení lehce přes 20%. Jasně nemusí to schválit, ale vzhledem k tomu, že Sony kupuje Bungie tak si myslím, že to oběma konkurentům schválí. Já již nějakou pozici v ATVI mám (nakoupeno před oznámením), ale asi půjdu all in v případě, že se podíváme na 75$. Nebo mi něco uniká?
Kdysi byl pro mě Blizzard modla, ale nyní mi je spíše smutno, kam až to dopracoval. Investora ale zajímají hlavně výdělky a to Activision díky Call of Duty stále má. Ale to je asi jediná velká značka, která jim zbyla. Z „hráčského“ hlediska je to pro mě již téměř mrtvá firma a zachránit ji může jen nesprasené vydání Diabla 4… Z hlediska investora byl pro mě Activision předražený ještě před oznámením Microsoftu a nyní je ještě dražší, takže ještě méně zajímavý.Citace:
Kupujete někdo ATVI? Mně to přijde celkem bezriziková sázka když to MSFT vykoupí za 95$. Na těchto úrovních je zhodnocení lehce přes 20%. Jasně nemusí to schválit, ale vzhledem k tomu, že Sony kupuje Bungie tak si myslím, že to oběma konkurentům schválí. Já již nějakou pozici v ATVI mám (nakoupeno před oznámením), ale asi půjdu all in v případě, že se podíváme na 75$. Nebo mi něco uniká?
Na ASTID také koukám, jak letí dolů. :-D Nevíte, kdy má vstoupit na NASDAQ?
To se vyplatí nakupovat podle diskuzí na internetu :D
Gratulace, ja snad jeste nikdy nic neprodal :D. Jedu to long-term.
Novan má super technologii, bude důležité dostat FDA pro první lék a pak si myslím, že se prachy nahrnou a to ve velkém dermatologie je výnosný obor, jestli to nevyjde, tak to bude špatné, na tento rok se těším.
Doufam že nam do toho nehodí vidle Putin.
Žiaľ technológia vždy nestačí, niekedy je dôležité aj vedenie spoločnosti. Nie som presvedčený o tom, že to vedenie je najlepšie. Ale čo už. Podobne aj KODK mohol byť už celkom inde, keby tú firmu neznehodnotilo to vedenie, kvôli ktorému prišla tá firma o obrovský stimul. Ale to píšem len v rámci diskusie. Niektoré bezcenné firmy sú na tom lepšie, ako niektoré kvalitné firmy, a to len a len z dôvodu zlého manažmentu.
Na trzích se fakt něco chystá. Sice od minulého ponděli trhy zase povyskočily, ale ty propady u technologických firem jsou znamení. Netflix, Tesla, PayPal a nyní Facebook. Řekl bych, že velcí investoři zavírají pozice a ta vyhoupnutí jsou údělem retailu, který nakupuje ve slevě. Až se to ale rozjede naplno, tak nás to možná ještě hodně překvapí. Četl jsem, že snad i zažijeme najdelší a nejhlubší medvědí trend současného století (a to jsou už dvě velké krize za námi).
Čtu teď Špatné peníze od Juraje Karpiše, kde popisuje, co vše se odehrávalo před a po hypoteční krizi v roce 2008. Řada rysů je shodná i s dnešní dobou, hlavně co se nemovitostního trhu týče…
No uvidíme, dneska je jeste Amazon
Gigant Google - Alphabet (GOOG) schválil split - rozdelenie akcií 1:20, ktoré sa uskutoční 15.7.2022. Keďže som sledoval aj split spoločnosti Apple, ja myslím, že by sa oplatilo nakúpiť, lebo ide o výnosnú firmu. Takže porozmýšľam. Verím, že čoskoro niečo podobné podnikne aj Amazon.
Alphabet Announces 20-for-1 Stock Split. Here's What You Should Know. | The…
#SEC-Update $GSM: $5.00
Sektor: Základní materiály
SEC dnes (03.02.2022) oznámila, že GOLDMAN SACHS GROUP INC s AUM ve výši 471,4 miliard $ ZVÝŠILA akcie GSM.
Dříve: 93 053 akcií.
Nyní: 9 806 757 sdílení.
Nově přidáno: 9 713 704 sdílení.
Zvýšení: 10 438,89 %
https://pbs.twimg.com/media/FKtsEkxa...jpg&name=large
Crazy, crazy, crazy
Tak to je ale brutální navýšení. :-) Já stále očekávám propad trhů někam k 4000 u S&P 500. Možná to nenastane, ale zatím stále vyčkávám. Pokud by třeba i GSM kleslo nějak zajímavě, tak bych také přikoupil. Ten potenciál ceny cca 15 USD je reálný.
Tak to GSM to je super správa. Momentálne ako by burza vôbec nereagovala na negatívne správy - konflikt na Ukrajine, Covid, FED, inflácia atď. Bojím, sa že ten pád bude väčší ako 10 %. Musíme sa pripraviť :-) Akciovník - dobré video, spomenul si ten NAKD - tak to bola sila, niečo ako Wirecard - a pritom bol jeden veľký investor, ktorý do toho narval dosť veľké prachy, myslím, že som ho spomenul v predchádzajúcich komentoch. Ale toto sa mi ani nesnívalo, že NAKD značka oblečenia sa pretransformuje na celkom iný odbor - elektromobily, súčiastky a podobne. Fakt čím dlhšie to človek sleduje, tým viac zaujímavostí zistí, lebo toto sa nedá vyčítať z kníh, len keď to človek sleduje, a sčasti je toho súčasťou :-)
Som zvedavý čo spustí veľké výpredaje - teda ak budú, myslím, že áno.
---------- Příspěvek doplněn 08.02.2022 v 17:47 ----------
Minule som napísal, že kúpa akcií Googlu je zaujímavá. Len som si neuvedomil - a znova zabudol na stále sa opakujúce články o nadhodnotených akciách FAENG. Zatiaľ padol len Facebook. Takže nikomu radšej neradím :-)
BMIX - pekne nám vyklesal - ale ešte by mohol :-) Možno nás prekvapí reverzným splitom.
Novan má nový web, sice není to muj vkus, ale kdyz naposledy měnilo web Ferroglobe, tak akcie stala 60 centů. Tak mi to hned připomělo :D
Človek si musí zvyknúť aj na tie medicínske farby - tá belasá modrá vo mne vyvoláva rešpekt :-)
Novan je dnes za 40 centov. Čakám, ale už ma svrbia ruky, už by som aj dokúpil. Bijú sa vo mne tí dvaja - na jednom pleci mi šepká dobrý anjel - ešte počkaj, na druhom ten červený čert s vidalmi - rýchlo nakúp, nakúp. :-)
SB207 - to bude tiež sila keď sa im to podarí - neexistuje dnes proti HPV a genitálnym bradaviciam žiadne účinné liečivo a je to jeden z najrozšírenejších sexuálne prenosných vírusov, ktoré sa šíria medzi mladými na celom svete. Existuje očkovanie, ale to je účinné len proti niektorými typom, je ich vyše 40 ak dobre viem. Niektoré sú rakovinotvorné.
Cla na dovoz solárních panelů do USA budou platit další 4 roky, podle Bidena…
Další dobré zprávy pro GSM
V USA je jiná situace, pleteš si to s EU :D, tam je plyn 15x levnejsi, oni jsou tam strasne pozadu, protoze Trump odstoupil od Parizske dohody, navic mají i jiné podbnebí, takze jim tam svítí skoro celý rok.
GSM má konečně analytika, čekal jsem to, po tom nákupu Goldmanů
Citace:
Seaport Global analyst Martin Englert initiates coverage on Ferroglobe with a Buy rating and announces Price Target of $16.
Warren Buffett tiež nakúpil Activision Blizzard v štvrtom štvrťroku v hodnote 1 miliardy dolárov. Po Sorosovi je to ďalší miliardár - kto ešte? Vidím, že tu ide o veľkú hru....:-)
---------- Příspěvek doplněn 15.02.2022 v 17:32 ----------
SPCE - začína stúpať :-)
Hele nejnizší cena 7.58 :D
https://i.imgur.com/J6vcfez.png
:D
Trafil si to veľmi presne :-) Uvažujete už o dokúpení? Už nejako nemám trpezlivosť. Ale ak dnes niečo dokúpim, garantujem vám, že zajtra bude všetko v červenom. Ja triafam vedľa heheh