-
Re: GSM Ferroglobe - vyhliadky pre trh s kremikom
jn je to proste o trpelivosti, zachvili to bude rok co jsem v novanu a nakupoval jsem na 0.39 a 0.55 a uz to bylo tolikrat odepsané a letelo to i -40% dolu.
Ferroglobe jeste pred pul rokem byl pred krachem a cena 0.35, kdy to tam sletelo hned po te co se to z 0.5 vyskrabalo na dolar a kazdy to odepisoval a dneska je pres 2 dolary
-
Vsadil som na Biosolar :-) ASTI už len budúci mesiac.
---------- Příspěvek doplněn 15.01.2021 v 17:40 ----------
Ak by sa podarilo veľký potenciál vidím aj v TLSS - http://www.tlss-inc.com 0,06 dolárov / 1 akcia
Keď sa rozbehne ekonomika - tak myslím, že to môže pekne narásť.
---------- Příspěvek doplněn 15.01.2021 v 18:10 ----------
Nejako ma to ťahá k ASTI - rozmýšľam predať ACB - ale aj tá má veľký potenciál...hmmm ťažký život... :-)
-
Ta ktech pennystock je milion a tam furt neco roste 100% a pak spadne 90, to je tezko
tady je vzdycky denní seznam rustu:
Most Active Penny Stocks - Yahoo Finance
-
Citace:
Původně odeslal
Tuttinho
Apropo ozval sa ti node? Žije ? Nejako sa vytratil. Či je už v Dominikánskej republike na pláži? :-)
-
Me ne naposledy tu byl Last time: 6.11.2020 19:09 podle webtrhu, takze tezko rict, docela to tu komentoval, takze snad nedostal koronu nebo neco
-
Snáď je v poriadku. Pozerám tie centové akcie, neviem ako ich vlastne obchodujú vo FIO. Vo FIO je pri nákupe Cena (USD) a Stop cena (USC)- Napr. ak by som kúpil za 0,001 akciu a ona porastie na 0,003 - tak ju predám spôsobom, že zo poľa Cena (USD) pri predaji napíšem 0,003? Lebo pri týchto centových akciách sa stále objavuje upozornenie, že treba nastaviť limitnú cenu.
-
Pojmy jsou vysvětleny například ve Fio nápovědě.
Jinak ano, při prodeji se do pole Cena uvede cena, za kterou jsi ochoten akcie prodat (jedná se minimální, limitní, cenu). Ty se pak prodaji buď za danou cenu, nebo vyšší.
-
Citace:
Původně odeslal
Aveso
Pojmy jsou vysvětleny například ve
Fio nápovědě.
Jinak ano, při prodeji se do pole Cena uvede cena, za kterou jsi ochoten akcie prodat (jedná se minimální, limitní, cenu). Ty se pak prodaji buď za danou cenu, nebo vyšší.
Ďakujem za odpoveď, stále sa učím.
-
Dneska je skvělý den :D, ferroglobe prolomilo dlouhodobou rezistenci.
A novan se stehuje na novou adresu, kde uz bude i menší výrobní linka
Novan Provides Enrollment Update and Announces New Corporate Headquarters
-
Citace:
Původně odeslal
Tuttinho
Skvelé správy, ten NOVAN sa nezdá - bude to skvelá firma. - ASTI vyliezol už na 0,02. /ešte nenakúpený/ :-) Vo štvrtok bol na 0,0087, potom 0,0119 a už je na 0,0200 - predpovedajú mu dolár a viac.
BLSP včera 400 %
-
Jsem se kouknul na to ASTI i BLSP a to bude něco jako Wirecard, vytunelované firmy, ne? :-) Před deseti lety astronomické ceny pak rychlé pády pod dolar. :-)
-
Taky bych byl opatrny v techto otc firmách, pokud v tom vlaku nejsem na zacatku, vetsina tech firem bude zase brzo v realite
-
Já nyní pokukuju po TELL, mám už v portfoliu OXY, které mi vydělalo hodně slušně a tady si myslím, že to taky ještě poroste.
-
Všetky spomínané akcie majú budúcnosť - TELL by som tiež nakúpil. Som zvedavý ako dnes bude vyzerať trh - o 17-tej nášho času budú inaugurovať prezidenta, o 19-tej nášho času by to už mohlo byť zaujímavé...Teraz to vyzerá ako by sa vyberali zisky.
-
Tady jsem nasel kanal, který dava info z OTC trhu, dival jsem se do minulosti a docela jim to vychazelo jeste nez doslo k rustu
OTC Stock Community - YouTube
Jinak to davali i biosolar, kdyz byl pod 1 centem pred mesicem:
OTC STOCK UPDATE | BSRC - YouTube
-
Super, pozriem si to. Čo sa týka danenia akcií - mám ešte takú doplnkovú otázku. Ak napr. predám pred týždňom kúpené akcie so ziskom - ale ten zisk si nepošlem na osobný účet z FIO brooker účtu ale znova niečo nakúpim podlieha to už daneniu? Alebo nie?
-
Ano, již to podléha danění. U nás ještě platí, že pokud je součet příjmů z akcií ročně menší než 100 000 Kč, tak se nemusí danit (plus se nemusí danit, pokud jsou cenné papíry v držení déle než 3 roky).
-
Bol som nešikovný a podarilo sa mi vymazať predošlí komentár - ako som spomínal u nás sa daní 33 a 39 %-nou daňou.
Prečo rozmýšľam investovať do spoločnosti ASTI - Ascent Solar. Spoločnosť má 22 pracovníkov na plný úväzok. Zaoberá sa výrobou solárnych panelov a príslušenstvom.
Nedávno do spoločnosti investoval nemecký milionár Bernard Förtsch. Spoločnosť bude spolupracovať s nemeckým Solar Tube čo naznačuje rast. Ďalej som v niektorom fóre čítal, že táto spoločnosť spolupracovala už aj s NASA. Ak prezident BIDEN splní svoje sľuby a zameria investície do solárnej energie - tak by spoločnosť mohla prosperovať vbudúcich rokoch. Nehovorím že hneď - ale je to určite buy and hold :-) Aspoň myslím. Oplatí sa investovať peniaze, ktoré človek nebude ľutovať stratiť. MOmentálne vyzerá, že je táto firma podhodnotená.
Prípájam dva odkazy:
Ascent Solar Technologies Inc. (ASTI) Stock Message Board - InvestorsHub
https://renewablesnow.com/news/tubes...-solar-726836/
Ak máte ďalšie penny stocks o ktorých sa dá debatovať napíšte sem :-)
---------- Příspěvek doplněn 24.01.2021 v 19:42 ----------
Ani náto firma nevyzerá zle:
Ozop Energy Solutions, Inc. (OZSC)
Produkty: https://pcti.com/products/
-
Biosolar dostal 5 mil. USD za 0.06 USD na akcii od soukromého investora, takto se nakupuje :D skoro 90m akcií
BioSolar Announces $5.0 Million Private Placement Offering
-
Tak nakupujú veľkí hráči :-) A teraz môže začať stúpať....:-) Niketo mal veľa nasporených peňazí v ponožke :-)
-
S tímto maj prachy na dalších 5 let, kdyz rocne vydavaj nejakych 600k
-
Myslím, že práve nastupujeme na vlak, ktorí pôjde pekne ďaleko...:-)
---------- Příspěvek doplněn 25.01.2021 v 16:43 ----------
Brazil Minerals - BMIX - pozrite si ich promo stránku - http://www.brazil-minerals.com/ Na nič sa nehrajú, na stránke ukazujú to čo tá firma predstavuje, a to si vážim.
-
TELL krásně roste :) Nejvíc mě ale aktuálně těší BB :)
Někdo tipy na další společnosti v solar energy, případně jiné alternativní zdroje? Mám tam v merku OEG a POLA a pak TSNP - máte někdo něco z nich?
-
Niečo sa stalo o 11:10 nášho času - aj Novan aj GSM padli dole - niekto vyberal zisk...
-
Videl jsem, je dost mozne ze chtel nekdo shortovat GME a preklikl se na GSM
-
Práve prezerám aj ďalšie akcie, toto muselo byť niečo veľké - zasiahlo to väčšinu akcií - letecké aj lodné spoločnosti a iné. Neviem čo to mohlo byť. Pozri si námatkovo niektoré akcie o 11:10 Dokonca aj Tesla, Amazon, Facebook - proste veľmi zaujímavý jav.
-
Ten GameStop absolutně nechápu. Sleduji ho už sice dlouho, ale nic v něm nemám, nikdy by mě nenapadlo, že to takhle poletí, hlavně ten dnešní vrchol skoro 150 $ je hustý :-) Tam to shortování asi pojede ve velkém…
Jinak TELL mi dělá radost, tam je potenciál ještě velký.
-
Jsem objevil: Nickel Creek Platinum Corp. (NCPCF)
Docel solidni firma, koupil jsem jen za 500 USD. je to asi na delsi dobu, v tom rozhovoru mluvi o tom ze by mohli zacit tezit za dva roky a to je z konce roku 2019, kde jeste cekaji na finalni povoleni nejake urada, ktery na to ma prej dva roky na rozhodnuti, takze tento rok na vanoce by to mohli zverejnit
Nickel za posledni rok stoupl o 70% a Cina zabanovala vývoz nicklu ze zeme.
Tady je dva roky stary rozhovor s CEO
Nickel Creek Platinum: Huge Nickel & PGM Deposit In Canada Ready For…
tato firma FPX Nickel Corp
sla z 12 centu na 0.8 USD
-
Ale opravdu by mě zajímalo, co žene cenu GameStopu tak nahoru. Dneska jsme skončili na 147.98 $ a v After hours jsme se dokonce přehoupli přes 200 $. To jako vážně má tu hodnotu? :-O Tohle snad překonává všechny rekordy. Během šesti měsíců zhodnocení 5 000 %…
-
Citace:
Původně odeslal
Aveso
Ale opravdu by mě zajímalo, co žene cenu GameStopu tak nahoru. Dneska jsme skončili na 147.98 $ a v After hours jsme se dokonce přehoupli přes 200 $. To jako vážně má tu hodnotu? :-O Tohle snad překonává všechny rekordy. Během šesti měsíců zhodnocení 5 000 %…
Tu je vysvetlenie:
Všichni jsou blázni, jenom akcie GameStop jsou letadlo | Kurzy.cz
Skrátka existujú medzi investormi obľúbené akcie, ktoré začnú nakupovať - bez nejakého hlbšieho zamyslenia - proste ako stádo idú a nakupujú a vzniká bublina - ktorá potom čoskoro splasne.
---------- Příspěvek doplněn 27.01.2021 v 15:16 ----------
https://www.patria.cz/zpravodajstvi/...treetbets.html