neviem o nicom kde by prezident hral nejaku rolu.
v kazdom pripade ceny idu nahor takze prijmy taktiez http://www.asianmetal.com/SiliconPrice/Silicon.html
Printable View
neviem o nicom kde by prezident hral nejaku rolu.
v kazdom pripade ceny idu nahor takze prijmy taktiez http://www.asianmetal.com/SiliconPrice/Silicon.html
No ja o necem vím:
Exclusive: Biden campaign tells miners it supports domestic production of EV…
Vsechno je super, akorát ten villar mir to zdržuje, už by se mohli vyjádřit
co s VM?
a) to je uplne irelevantne kedze nie su majoritny vlastnik
b) predavat to nebudu, ako som pisal vyssie
Novan presunuli do Nasdaq Capital Market - dostali 180 dní na dosiahnutie potrebnej ceny 1 dolár na akciu. Čaká sa na ohlásenie globálneho lídra, ktorý by mal s nimi spolupracovať. Vtedy by mohli akcie pekne narásť. Ferroglobe zbežne sledujem - rozmýšľam nakúpiť.
ak uz presunuli akcie na iny trh tak sa ich uz 180-dnova leho netyka.
Ahoj ja tomu rozumiem tak, že dostali ešte 180 dní aby tú cenu dosiahli:
Novan Receives Approval to Transfer to Nasdaq Capital Market - Novan, Inc.
Doufám že držíte :D
Ahoj, nevlastním tieto akcie, ale ak by som ich vlastnil, nerozmýšľam a v pondelok ich všetky predám aj napriek tomu, že by bolo nutné z nich zaplatiť daň. Ale viem, že vy čakáte oveľa väčšie zhodnotenie. ,,Lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche,, :-) Posledné mesiace som túto akciu sledoval a po dosiahnutí určitej hodnoty stále padala - jump and dump.
Po mojich skúsenostiach - ak máte zhodnotenie blížiace sa 100 % tak by som neváhal predať. A keď to padne nakúpil by som znova a viac....Ale to je len moja teória.
Teprve ted to bude zajímavé, elektroauta, baterky, Biden v USA, konec uhlí v EU atd. us silica (SLCA) sla v usa z 0.85 USD přes 4 USD za pár měsíců a to ta firma má 2x větší dluh jako ferroglobe a 2x menší roční obrat. Tady je problém jen v dluhu Villar mir, kteří vlastní 51% akcií a mají je tím dluhem zastavené u Credit suisse, která by je teoreticky si mohla nechat zpoplatnit, kdyby to tak nebylo tak už jsme dávno 4 USD +
Viem, že na trhu je všetko možné, držím palce. Minule som videl jednu akciu, ktorá vyletela za pár hodín o 1000%. A pritom išlo o zadĺženú firmu. Proste všetko je možné.
---------- Příspěvek doplněn 23.11.2020 v 11:54 ----------
Premarket začína dobre :-)
Už som mal pochybnosti, že táto akcia niekedy prekročí hranicu 1 dolára :-) Dúfam, teda, že aj NOVAN sa konečne pohne smerom nahor. Na stockwits stále čakajú cenu 5,27 dolárov za NOVAN. Ale odkiaľ tú cenu zobrali, to fakt neviem :-) Vďaka Vám sa začínam viac zaujímať o centové akcie :-)
V prípade NOVAN sa čaká na oznámenie ,,globálneho lídra,, s ktorým majú spolupracovať. Ale nejako to ide pomaly ale uvidíme.
Wow dneska super, kdo ví co node? uz tu mesíc nebyl :D
Možno už niekde oslavuje :-) PS: Do kedy bude oslabovať dolár? Nejako sa rozbehol....
To je rallye, dolar si myslím že se zvedne až příští rok, podle toho na co bude tlačit Biden, ale pro nás je to teď výhoda, že je levný dolar, více lidí bude investovat na US trhu
GSM už na 2 dolároch...Tíško závidím a gratulujem. Pekne sa to rozbehlo.
Díky, ale nevim co bude dal ja uz nekupuju :D, node je asi v komatu jestli ma tech 40k akcií :D
https://i.imgur.com/HU29acA.png
Tak teoreticky by som očakával 40 dolárov v budúcnosti :-) Ale už pri tejto cene 2 doláre by sa mi triasla ruka - asi by som stláčal ,,SELL,, ako divý :-) Node už asi odpadol keď videl tú cenu :-)
Také nějaké akcie Ferroglobe mám. Přemýšlím teď, jestli prodat, nebo ještě držet, ale tím, že je mám krátce a nechce se mi platit daň, tak bych stejně mohl jen do 100 000 Kč. Obecně ale příliš nechápu ten současný velký optimismus, protože roste téměř vše... Dle mého se až příliš moc věří tomu, že příští rok už bude vše OK. Jestli by ale došlo k nějakému velkému výběru zisků ke konci roku, tak zas půjde všechno o něco dolů. Uvidíme. Letos se už ale asi moc zapojovat nechystám.
A co se týče dolaru, tak by mě také zajímala nějaká rozumná predikce. Stále přemýšlím jestli už směnit na dolary, nebo ještě ne.
Ja bych neprodaval, budou ted uzavirat nove kontrakty na rok 2021, ktere budou uplne jinde nez kdyz byl kremik na minimu
Rozmýšľame podobne, december je už dlhé roky mesiac v ktorom akcie rastú - ale v novembri nastal taký enormný rast, že určite tu bude nejaký ,,výplach,, výber ziskov. Takže tiež čakám že akcie budú klesať. Nový masívny nákup by mal nastať po inaugarácii Joe Bidena 20. januára 2021. Ale ešte som čítal, že by Trump mal schváliť nejaký balíček stimulov. No na burze je veľký optimizmus vďaka vakcínam. Ale nikto nevie čo bude v budúcnosti. Letecké spoločnosti sa majú zotaviť do r. 2025 ak pôjde všetko dobre, Európa na tom nie je o nič lepšie z hľadiska hospodárstva, prichádza inflácia a niketo bude musieť splácať tie záchranné balíčky. Takže je to na zamyslenie. Vlastnú menu na doláre by som previedol len v prípade, že chceš teraz niečo nakúpiť. Ak nie tak by som osobne ešte počkal na január. GSM by som ešte nepredával, čakám, že mi FIO schváli margin a nakúpim aj ja :-)
Ano, o tom se všude píše, ale co když se třeba velká část obyvatel nebude chtít očkovat? Nebo vakcína nebude tak účinná, jak se očekává? A co skoro půlroční zavření kultury a gastra? Nechce se mi věřit, že se to na ekonomice nepodepíše. Je tady strašně hodně neznámých. :-) Hodně se ale dozvíme v prvním kvartálu příštího roku.Citace:
No na burze je veľký optimizmus vďaka vakcínam.
No, aby se mi nestalo to co na podzim, kdy jsem v létě také přemýšlel, že směním na dolary při středním kurzu cca 21,85. A nakonec jsem směnil na podzim za kurz cca 22,9. Těsně před začátkem oslabování dolaru. :-D Fakt pech.Citace:
Vlastnú menu na doláre by som previedol len v prípade, že chceš teraz niečo nakúpiť.
NOVAN včera v after markete vystrelil na 0,7. V poslednom čase to spravil už ale spravil a potom znova padol. Otázka je či je to už začiatok navýšenia na dolár alebo ešte padne. Uvidíme v dnešnom premarkete. :-)
Musis se divat vzdycky na obejm, ted uz to nepadne protoze je tam skoro 3,5 milionu akcií, nekdy ten pohyby je fake, to jeste to udela treba 100 ackií pak je to jasne hned ale ted to vypadá suprove, uz to mam i ve fio zapoctene. Vcera dostali nejaky dalsi patent, tak snad to pujde jak ferro :D
Zatiaľ sa drží. Fio banka zatiaľ mlčí s marginom :-) Keby mal tieto akcie v ponuke XTB už som tam aj s 1:5 finančnou pákou, ale pre nich tieto akcie majú malú trhovú kapitalizáciu :-) Čo už :-)