Zadejte hledaný výraz...

Josef Cipra

placeholder profil
ikona hodnoceni
27 hodnocení
členem od 6. 10. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E

Informace

Kontaktní email Josef@dropshipping.cz
Kontaktní web
Členem od 6. 10. 2008
Poslední aktivita 23. 7. 2023 19:38:40
Počet komentářů 513
Založené příspěvky 167
Nabízené služby 0
ID uživatele 4151
Totožnost tohoto uživatele nebyla ověřena.
Uživatel nevyplnil svůj popis.
Umístění: Praha

Hodnocení

ikona hodnoceni
od Honza (0 hodnocení)
9. 2. 2024

Pan Cipra je nespolehlivým člověkem. Založil jsem e-shop přes shopify, ale shopify aplikace od dropshippingu nefunguje. Pan Cipra to vysvětlil tím, že aplikace byla vytvořena externí firmou a neví jak ji opravit.
Proto založen nový e-shop přes Dropareal.cz, kde je dropshipping.cz přímo integrovaný. Vše funguje dobře do doby, než klient provede objednávku zboží. Dropshipping.cz objednávku neodešle dodavateli. Od prosince se snažím s panem Ciprou spojit. Neodpovídá na dotazy v systému, na maily a ani nezvedá telefon. Jen zašle SMS, že se ozve zítra. Nikdo se však neozve. Komunikoval jsem s dodavateli i droparealem, mají s ním podobné zkušenosti. Někteří z dodavatelů zvažují s dropshipping.cz ukončit spolupráci.
Na propagaci e-shopu bylo proinvestováno dost peněz, objednávek proběhla spousta, ale žádnému zákazníkovi zboží nebylo doručeno. Díky tomu můj e-shop získal velké množství negativních recenzí na heuréce.
Přesto vám pane Cipro děkuji za zkušenost, ačkoliv negativní, která mě posunula k výběru konkurentní zahraniční služby, která funguje jak má.

ikona hodnoceni
od David Musil (68 hodnocení)
20. 1. 2023

Velmi profesionální a rychlé jednání. Radost pracovat pro takové klienty.

ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
27. 8. 2019
Další hodnocení