Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej MPcheaty

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 7. 2010
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
předmětem této aukce je web MPcheaty(.cz). Vyvolávací cena je 1000,- Kč (fakturu momentálně nemohu vystavit). Tato cena jsou pouze náklady, které mě web doposud stál (design + doména).
O co jde?
Jedná se o připravený projekt, bohužel jsem časově vytížen a projekt nemohu spustit. Cílem webu je uspořádat ucelený zdroj freeware souborů, které se někdy nazývají cheaty, popř. hacky. Tyto soubory upravují vlastnosti her v multiplayer režimech. Hráči soubory dodají například nesmrtelnost, vidění přes zdi atd.
Dá se na tom vydělat a jak?
Systém je navržen tak, aby soubory mohli prohlížet všichni. Stahovat je mohou pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Zmíněná registrace je však zpoplatněna SMS zprávou, jejíž výši si můžete po koupi zvolit. Obvyklé je 50,- nebo 79,- Kč. Poplatek je za registraci, ne soubory!
Co to obsahuje?
Koupí získáte doménu mpcheaty(.cz), hosting do cca. konce srpna (profitux.cz), vyvinutý systém a celkově fungující web.
Systém
Systém je vlastní tvorby, je napsán v .php a je bezpečný. Zahrnuje jak uživatelské prostředí s automatickým výpisem souborů z databáze, tak administraci (viz dále) nebo script na zpracování SMS plateb.
Administrace
Po přihlášení můžete: nahrát soubor na server (upload), přidat položku do databáze, editovat (smazat, upravit) položku v databázi a vytvořit další účet administrátora.
Screeny:
http://www.postimage.org/image.php?v=TsEwKni
http://www.postimage.org/image.php?v=TsEwPmA
http://www.postimage.org/image.php?v=TsEwRRJ
http://www.postimage.org/image.php?v=TsEwUlS
Design
Vzhled stránek je oficiálně zakoupen z 4templates, součástí prodeje je licence k užívání.
Jak na to?
Součástí nabídky je i tzv. know how, kde poradím, kde čerpat soubory - zdrojem souborů jsou většinou zahraniční stránky. Vhodné je si najít nějakého přidavače souborů, popř. to provádět sám. Jediná práce spočívá v tom, že člověk soubor (freeware) stáhne na zahraničních stránkách, uloží ho na server MPcheaty (přes administraci), vloží ho na MPcheaty (přes administraci) spolu s krátkým popiskem okopírovaným ze zdrojových stránek (většinou obsahuje výpis funkcí).
Konkurence
Konkurence v českých stránkách je v tomto odvětví slabá a vzhledem k tomu, že cílovou skupinou jsou mladí lidé a děti, tak ti pravděpodobně těžko (většina) najdou soubory na zahraničních stránkách. Kdysi jsem podobný web provozoval a dosahoval bez propagace stabilních výdělků minimálně 5k CZK měsíčně při 300 UIP. Nevidím důvod, proč by tento web těchto výsledků neměl dosahovat, pokud se provede registrace do katalogů a vyhledávačů, která ještě provedena nebyla. Obrovským plusem by mohla mít nějaké reklama, ať už placená, nebo SPAMování :-D na herní serverech.
Po prodeji
Prodej bude dokončen tím, že na kupujícího převedu doménu (TRVÁM NA PŘEVODU K ACTIVE24) a změním kontaktní údaje u hostingu na nového majitele. Jsem ochoten i poradit, jak propojit SMS bránu se scriptem (stačí vytvořit účet např. u affox.cz, vytvořit bránu a zadat http:// adresu scriptu, nic víc).
Web nemá žádnou návštěvnost (nesleduji), ranky, nebyl propagován, ani registrován do katalogů a vyhledávačů. Web neobsahuje žádné soubory.
JAKÉKOLIV DOTAZY POUZE DO PM!
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 9. 12. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E