Zadejte hledaný výraz...

tvorba eshopu rychle a levne

Napsal vitakappa;523981
No průser je v tom, že už se toho programátoři chytli. Není to tak dávno, co tu jeden s 0 iTradery nabízel e-shop za 50% ceny ostatních. A když někdo dá poptávku: "hledám levný e-shop", tak má rázem 30 nabídek za pár tisíc, leč od lidí, co nemají reference, zkušenosti ani znalosti. Docela mne to štve.
Ty eshopy, tak jako "loga" podle toho budou vypadat - nic to nebude umět (propojení s heureka a zbozi.cz, export do finančních systémů). Myslím že nikdo z grafiků co prodává logo za tisícovku neslyšel o logomanuálu či kodifikaci povolených a zakázaných variant. To saméplatí i tady. Eshop který bude stát za ho*no - díravý jak samotné IE, v takovém shopu bych se bál nakupovat, protože nevím co se bude dít s mojimi soukromými daty.
Ale tak kdo chce kam ... doufám že tyhle pseudo poptávající co tu ku**** trh brzo dopadnou řádně na prdel ;)
Nejkomičtější však je že se stačí podívat na ty webovky sarpet.cz a zjistíte že opravdu prodávají eshop od 20 000 a to je pro ně 6 000 moc za eshop? Tomu se říká lichva :D sorry ale 15 000 přirážka? Kluci jste se trochu posr*** ... nechcete náhodou rovnou dělat lichvu? I když ne, až tak vysokohorské přirážky nemají :)
Až budete někdo dělat eshop a prodávat licence za 5k tak se mi taky ozvěte, určitě vám zakázky dohodím. To kolik si za to od klientů řeknu já, to už je druhá věc ;)
Mimochodem kdo mu nabízel za těch 6 000? Ať se mi ozve PM .) Pokud to teda nebyl joke, protože to jako vtip tato cena vypadá :)
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 24. 1. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Normen (0 hodnocení)
7. 7. 2011

NESPOLUPRACOVAT S TOUTO FIRMOU, ZBOŽÍ PŘIŠLO POŽDĚ A JEŠTĚ BYLO CHYBNĚ

Další poptávky Více