Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vhodný OS CMS pro Dreamlife.cz, doporučení?

Obracím se zejména na zkušenější, kteří už mají něco s open-source CMS za sebou a ideálně jim úspěšně běží projekty podobného rozsahu. Pro náš magazín Dreamlife.cz jsme se rozhodli, že už nechceme jít cestou komerčního řešení CMS (jelikož to zvyšuje náklady i závislost, z toho plynoucí pak problémy při neshodách), zvažujeme tedy zatím systémy Joomla nebo Drupal.
Letošní návštěvnost se pohybuje kolem 30 tisíc unikátů, 90 tisíc návštěv, 1,2-1,5 milionu zobrazených stránek, 300-500GB traffic. Nepožadujeme žadné významné rozšíření funkčnosti, než u současného Dreamlife.cz (tzn. články s foto a videogaleriemi, wallpapery s automatickými resize, videa...).
S J máme nějaké zkušenosti, což je drobná výhoda, současně ale díky tomu známe její omezení (nekomplexnost administrace pro vkládání kompletních článků, trošku pomalejší řešení atd.). A nemáme s ní zkušenosti pro weby s podobnou návštěvností a trafficem... víme, že na Drupalu běží celkem dost řešení větších projektů, ale přímou zkušenost nemáme.
Několik nabídek jsme již dostali a jejich rozptyl je ohromný, od překvapivě nízkých řádů přes desetitisícové řády až po statisícové (což je na OS CMS už opravdu hodně).
Díky za odpovědi, zkušenosti a doporučení. Případné nabídky do PM (vždy s referencemi), rádi posoudíme.
6. 6. 2010 13:29:33
https://webtrh.cz/diskuse/vhodny-os-cms-pro-dreamlife-cz-doporuceni/#reply513383
Osobně bych na to použil wordpress, ale možná je to tím že z OS CMS ho ovládám nejlépe. Jinak obsahově a návštěvnostně podobný web mi běžel na CMS made simple.
Myslím že na WP by vás to ani nemuselo vyjít příliš draho, nevidím tam žádné speciální funkce.
8. 6. 2010 09:03:26
https://webtrh.cz/diskuse/vhodny-os-cms-pro-dreamlife-cz-doporuceni/#reply513382
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit