Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám Spolupráci pro unikátni projekt

Zdravím,
Nebudu tu sáhodlouze informovat jak obrovský potencial ma tento, projekt. Nebudu tu ani popisovat, že to vydělá strašne moc penez. Proč ? Protože, tu jsou samé rádoby projekty bez většího nápadu a já nechci vypadat, že patřím k nim. Ted to trochu vypadá arogantně, ale opak je pravdou. Zkusím stručne a skromně popsat co hledám a o co tu běží.
O co jde : Projekt(web), který na internetovém trhu neni. Projekt zaměřený na určitej profil lidi. Tento profil lidí zažíval a bude pořád zažívat velký boom. Tento profil lidi nikdy nezanikne a bude vytvářet, čím dál více zájemců.
Neni to tuctový web, neni to web, který nabizí neco, co v dlouhodobém měřítku nabídnout nemůže.
Projekt bude uspěšný v závislosti na jeho jednoduchosti,kterou ostatní weby zaměřující se na danou problematiku absolutne přehlíželi a sám neveřím, že takový web dosud neexistuje, především v závislosti, že mnoho lidi se čím dál více tímto směrem ubíra, ať už pro zábavu či jako profesionální či poloprofesionální využití.
Nechci zde psát přesnější popis projektu, z důvodu jasných a to : Aby, mě nekdo nepředběhl.
Předem, říkám neni to nic extra světoborného, ale ve finale tento jednoduchý nápad, se světoborným stát může.
Zabývám se danou problematiku, nekolik let, a jsem si takřka jist, že projekt nemůže upadnout a že si získá početnou základnu lidí, kteří tuto službu budou využivat, dokud nekdo nepřijde s nečím co nekolikanásobně předčí tento servis.
Co hledám : Po tom, co jste si přečetli, si asi říkate, proč ten človek, když má tedy tak dobrý nápad, chce partnera nebo jiný způsob spolupráce. Odpoved zní : Jsem naprostý amater co se týče marketingového plánu, nemyslím jen náznak toho, jakým smerem se projekt má a mel by ubírat, ale myslím tím cele detaily postupu.
Nechci udelat žádnou chybu, nejsem obeznámen s vetší škálou reklamních možností, nejsem obeznámen s právnickou otázkou, tykající se zisku webu a dalšími detaily, které spadají pod technickej chod webu.
Mam 100% jasno, jakým směrem se web bude ubírat, jakej profil lidí osloví a mám jasno v personálních záležitostech, díky, kterým bude web potencionálně uspešný.
Jednalo by se o mezinárodní projekt.
Web mám z 85% připravený ke spuštení + velmi slušný název domeny.
Hledám :Proto tedy hledám nekoho, kdo ví jak správne rozjet velice dobrý napad a neudelat chybu. Hledám nekoho kdo dokáže zhodnit výhodnosti počáteční investice a celkové finanční politiky webu. Zjednodušeně, hledám nekoho kdo se vyzná, a má možnost v případě zajmu i investice.
Nehledám : Rádoby chytré lidi, kteří problematice sic rozumějí, ale nemají žádnou zkušenost s výdělečný projektem
Nehledám nekoho, kdo mi bude radit, ale ve finale, nikdy žádným projektem nebyl uspěšný. Nehledám ani nekoho, kdo je finančne nezajištený a který nemá potencionální možnost investice. Nehledám přímo investora, spíš hledám človeka, který mi poradí v určitých okruzích, a v připade, že ho tento projekt natolik zaujme a bude chtít spolupracovat, je tu možnost investice, proto tedy žádné rádoby specialisty, kteří by ve finale možnost investice nemeli.
Vím, že jsem vše popsal dlouze a polopatě, ale především o to tu jde.
Předem říkám, kdo nebude splnovat mé "požadavky" tak vám slušně podekuji za zájem a dále spolupraci nebude rozvíjet.
V případe, že Vás tento text zaujmul me kontaktuje na mail: novaro@email.cz
Prosím o zaslani o zájmu, také Vaše preference.
S pozdravem
Rostislav Novák
30. 5. 2010 19:12:03
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510419
Dekuji za nabidky webhostingu, Ale Webhosting je asi tak minimalni vec, kterou človek musí mít zajištený ješte před nakym budovanim projektu. A Ten samozřejmě mám kvalitni.
30. 5. 2010 21:14:39
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510418
Připadá mi to trošku divný.... Moc bych tomu nevěřil! Výdělek hodně pěněz je to bomba nevím zda někdo na to skočí v této špatné době. Nebudu zde vypisovat o co jde aby mě nikdo nepředběhnul no nechci odrazovat ale připadá mi to že to moc lidi neosloví...........
2. 6. 2010 20:41:18
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510417
Pane Neregistrovaný,
Ad. Výdelky :Pokud jste správne četl, tak výdělek hodne penez jsem napsal, jakože to tu psát nebudu a jakožto tyto výdelky nikomu nevnucuju a neslibuju. Bylo to myšleno čistě s nádechem ironie.
Ad. To že jsem nepopisoval, o co přesne jde, má samozřejmě své opodstatnění
Ad. K tomu, že nechcete odrazovat, můžu říct jen, že mi Váš koment nevadí, jen postrádá logiku, protože jsem tu nepopisoval přesně o jaký projekt jde, tudíž nemůžete hodnotit a kritizovat.
Ad. Píšete že Vám připadá, že to moc lidi neosloví - Samozřejmě komentář, kterej nemá žádný smysl
Děkuji za komentář, ale prosím nechávejte prostor pro eventualní zájemce, nikoli pro Vaše "věštby".
3. 6. 2010 03:48:14
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-spolupraci-pro-unikatni-projekt/#reply510416
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit