Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kam se zatoulala moje provize

Viktor
verified
rating uzivatele
8. 4. 2010 09:32:42
Před nějakým časem jsem si založil affil účet u jedné velké společnosti (zatím nejmenuji). Při registraci jsem mimo jiné uvedl emailovou adresu, kterou používám pro affil programy. Při uvedení způsobu platby jsem si vybral paypal a uvedl svoje id (jak jistě víte jedná se o emailovou adresu), která je v mém případu jiná než ta registrační.
K čemu došlo po nějaké době vidím něco přes 100 usd říkám si nechám se vyplatit uvidím jak jsou kluci pružný zažádal jsem o vyplacení provize do dvou dnů přišli peníze na můj paypal účet. Vše Ok.
Ale teď pozor:D za nějaký čas 300 usd opět žádost o vyplacení za dva dny email od affil partnera „…potvrďte , že vám byla vyplacena provize“ odepisuji provize mi vyplacena nebyla na svém paypal účtu žádné peníze připsané od Vaši společnosti nevidím. Odpověd do týdne žádná. Beru tedy telefon a volám panuX manažer affiliate sítě..
Závěr = popleta ze společnosti v únoru poslal moji provizi na registrační email místo na paypal email uvedený ve formuláři pro vyplácení provizí. Upozorňuji, že mi od nich již 1 provize na paypal došla a nyní sami chybu přiznali. Je to dva měsíce a dostávám natrénované nic neříkající výmluvy a nic se neděje.
Nejedná se o hodně peněz cca 6tis co byste mi poradili jak situaci řešit. Připomínám, že veškeré možnosti domluvy selhali. Emailovou komunikaci mám smlouvu taky. K soudu se mi to dávat nechce.
:kava:
Zvažuji zveřejnění emailů zde na webtrhu a na u někoho na blogu pokud bude zájem a příležitostně až bude cesta tím směrem tak se zastavit a dát pánovi pár facek.?
Ze zajímavosti stejná věc se mi stala u eBay zhruba před dvěma lety a věc byla vyřešena do týdne.
8. 4. 2010 09:32:42
https://webtrh.cz/diskuse/kam-se-zatoulala-moje-provize/#reply487555
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit