Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tn.cz+Google News=Nechtěně trapný bulvár

HC
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
7. 4. 2010 10:11:25
Tak to vypadá, vynechá-li se při práci lidský faktor.
7. 4. 2010 10:11:25
https://webtrh.cz/diskuse/tn-czgoogle-newsnechtene-trapny-bulvar/#reply486875
Já se spíš pozastavím nad tou úchylnou zprávou.
A právě pod dojmem násilnické hry GTA 4 zřejmě Jiří Mládek svůj nepochopitelný čin spáchal
Pod jakým dojmem násilnické hry? Tu násilnickou hru jsem také hrál, a kupodivu jsem nevyšel před dům se zahradnickými nůžkami a nezamordoval prvního, kdo mi přišel pod ruku. Je pravda, že hraní agresivních her u lidí může zvyšovat hladinu adrenalinu, ale to i sledování agresivního filmu, sledování sportu a například ve starověku byly vrcholem boje gladiátorů. To není nic nového.
Myslím že tento středověk o tom, že je někdo "pod vlivem hry" (ono je to přeci stejné jako drogy, našeho malého prince nebo princeznu to promění ve vraždící mašinu), je už za námi, těžko to někdo bude brát vážně.
Kdysi se přeci také tvrdilo, že walkman je nebezpečný, nebo že by se lidé neměli učit psát, protože se jim zhorší pamět a nikdo si nebude vážit moudrosti starců, ne?
To, že člověk hraje hru neznamená, že ho ta hra ovládá, potom je to duševně narušený člověk. Pokud by tomu skutečně bylo tak, že by násilnické hry (skvělý název, co takhle akční nebo střílečka?) ovládaly lidi, kde jsou ty tisícovky hráčů, kteří někoho zabili? Musela by existovat statistika, která by říkala, že je to nebezpečné. Místo toho čas od času někde vyleze magor, u kterého něco způsobí zkrat, a často to není ani přímo hra samotná. Divím se, že ještě dnes někdo zkouší smýšlet tak, že hry jsou zlé, ááááno.
7. 4. 2010 14:24:02
https://webtrh.cz/diskuse/tn-czgoogle-newsnechtene-trapny-bulvar/#reply486874
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit