Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kritika deisgnu RegWeb.cz

Jan Linhart
verified
rating uzivatele
(136 hodnocení)
5. 1. 2010 21:51:07
Prosím o kritiku designu pro RegWeb.cz - design jsem dal na blog: http://blog.linhart.name/podnikani/tyden-designu-regweb-cz/
Všem děkuji :thumbup:
5. 1. 2010 21:51:07
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-deisgnu-regweb-cz/#reply433271
Ha, koukám, že za nějakou dobu se linhart.name přiblíží 2 roky starým Plaváčkovým webům :) Dobře, není to tak zlé - design nemá žádné očividné problémy.
Jenže je to až moc šablona - bylo by vhodné rovnou předhodit návrh s rozložením prvků, takhle to prostě vypadá, jakože si designér náhodně nasázel, co tam může být za prvky. Trochu mi také přijde, že se grafik snažil napodobit v něčem prvky symbia, což zřejmě zůstalo jenom u zdárného přání - ale to je jenom jedované plivnutí, které se doufám nezakládá na pravdě.
Finálně - vážně netleskám. Přijít to před pěti lety, je to pecka. Dnes to vážně není moc - prvky jsou často nevyrovnané, a kupka obsahu, která vypadá úplně stejně, nepůsobí úplně nejlépe.
Pokud jde o větší projekt, od kterého dost čekáš, nechal bych to dělat někoho lepšího - můžete být dobří přes seo, ale grafika je slabá - nevím co tam zaměstnáváte za grafika, nebo pokud si to děláš sám, ale stačí do toho dát pár tisíc, nechat zde poptávku a máš určitě alespoň o trochu lepší design než tento.
Třeba taková http://www.registratorka.cz/ vedle toho vychází o dost lépe - přitom je to také jednoduchý design. Nic složitého, ani těžkého, ale dobře spojené do sebe. Snad jenom ten kontrast a barva hnijícího pomeranče :)
5. 1. 2010 22:39:55
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-deisgnu-regweb-cz/#reply433270
Petr Jeník
verified
rating uzivatele
(71 hodnocení)
5. 1. 2010 22:51:39
Zdravím
Je to hezké ale....
Nic moc mě na tom nezaujalo, podobných stránek jsem viděl už moc a moc.
Ale jak říkám, je to hezké a nikoho to neurazí. Bohužel ale ani nenadchne a nejspíš si tyto stránky ani nikdo nezapamatuje.
5. 1. 2010 22:51:39
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-deisgnu-regweb-cz/#reply433269
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit