Zadejte hledaný výraz...

hotelový web lepší než konkurence

Dobrý den,
Pracuji na tvorbě hotelového webu, zkoumal jsem konkurenci a má opět trhliny. Snažil jsem se tuto trhlinu vykrýt a nabízím dvě věci, které konkurence moc nemá:
1) zaměření na zahraničí
Jen málo webů se zaměřuje na zahraničí a dle mého názoru špatně propaguje ČR a krásny ČR.Snažil jsem se web koncipovat tak, aby pro zahraniční zákazníky byla ČR o moc lákavější
2) zaměření na čechy hledající levnou dovolenou nebo na lidi, kteři by rádi strávili dovolenou v ČR avšak nevědí kde by zde zašli (památky atd.)
Web je tedy koncipován tak, aby nalákal čechy na to, že i ČR je krásná a je zde spousta míst, která se dají navštívit (památky, vodní centra, zajímavá místa). Mám zde přes 50 míst, u kterých budou detailní informace.
Vše je koncipováno jednoducho, přehledně a nejedná se jen o odfláknutý web se seznamem ubytovacích zařízení, pracuji na tom už tak 2 měsíce, spousta mi toho ještě schází. Dělám si i databázi ubytovacích zařízení (sbírám maily), pak se všem automat. robot bude ozývat. Ceny opět dávám o polovinu menší než má konkurence. Zisky poplynou i z překladů profilu ubytovacího zařízení. Nejvíce se web blíží ubytovani.net, ale podle mě to mám navržené lépe.
Pracuji na tom usilovně, spoustu podstránek a textů ještě nemám, i sbírání databáze e-mailů zabírá čas, hotové bych to měl mít do konce roku vč. PSD.
Očekávané zisky jsou docela značné, jelikož zde je spousta subjektů (30 000), když pak budu mít 0,5% ubytovacích zařízení jsme na cca 10 000/měs., předpoklad je ale získat usilovnou komunikací s ubytovacími zařízeními těch 5% středisek.
Programátorova funkce by byla zase vytvořit web a spravovat (inovace atd.) zde již bez bannerů, více méně zvládnu všechno dělat sám. Nabízím zde 25% na zisku, věřím, že programátor si po zajetí příjde na 10k/měs.
Na vytvoření webu dám 3 měsíce.
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 9. 7. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Zachariáš (10 hodnocení)
12. 11. 2012

Kupoval jsem e-shop

ikona hodnoceni
od Michal (4 hodnocení)
16. 5. 2010

super obchod A+++++++++++++++++

Další poptávky Více