Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám talent, nabízím investice

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 2. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
V rámci rozvoje mých business aktivit hledám talentované podnikatele/aspirující podnikatele.
Co nehledám?
Scamy všeho typu - neodpovídám na takové zprávy. Žvanily, kteří moc hezky povídají, ale nejsou schopni reálně práci odvést. Pokud se bojíš, že ti ukradnu tvůj nápad a nebudeš se o něj alespoň v základním rámci chtít podělit, nejsi pro mě správný partner - obavy chápu, také jsem v téhle fázi před mnoha lety byl, ale takhle business nefunguje.
Co hledám?
Ideálně obchodně/marketingově zdatné jedince/týmy, kteří buď podnikají, nebo start podnikání plánují. Máš drive a věříš si, že dokážeš v nějakém oboru dosáhnout vrcholu? Máš rozběhlou firmu a brzdí tě cashflow pro scale up? Pak jsi přesně to, co potřebuji.
Co nabízím?
Potřebuješ finance na scale-up? Není problém. Sháníš investora? Není problém. Mé současné business aktivity jsou primárně v IT a disponuji rozsáhlými vývojářskými kapacitami. Pokud potřebuješ posunout svůj produkt po technické stránce, mohu ti ulevit a toto zajistit. 
Pokud se vidíš/vidíte v tom, co hledám, neváhejte se ozvat a alespoň v jednoduchých bodech představte sebe/svůj plán. Pokud mi to bude dávat smysl, naplánujeme si telco případně osobní setkání a pobavíme se o možnostech.
36 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 2. 2023
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více