Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výkonnostní E-Mail Marketing se zaměřením na výsledky (ČJ a AJ)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 1. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Máte zavedenou firmu a produkt či službu a máte alespoň několik lidí na e-mailovém seznamu? (Ať už jen několik desítek nebo klidně několik miliónů lidí?)
Pokud ano, dokážu Vám zvýšit prodeje a obrat firmy za pomocí e-mailové strategie, kterou 98% lidí v ČR ještě vůbec nezná.
Možnost marketingu v ČJ ale i AJ: Jsem Čecho-Američan, takže jsem rodilý mluvčí v obou jazycích a dokážu vytvářet marketing stejně efektivně v ČJ i AJ.
Omezená nabídka: Kvůli časové vytíženosti nyní mohu nabrat pouza dva nové klienty, takže kdo dřív přijde, ten dřív má. Napište mi proto ještě dnes.
Napište mi a domluvíme si jednu, zcela nezávaznou a hlavně zcela ZDARMA konzultační hodinu, na které probereme vše okolo Vašeho marketingu a podnikání a zjistíme, zda moje e-mailová strategie je pro Váš byznys vhodná (není ideální pro každého).
Napište mi na e-mail: petr@petrgetting.cz
Neodkládejte to a napište mi rovnou nyní. Všichni víme, jak to chodí: Kliknete pryč s tím, že se sem vrátíte a napíšete, ale pak na to zapomenete a už se nikdy nevrátíte. Tak s tím neotálejte a napište rovnou nebo zavolejte na kontakt na mých stránkach viz níže.
Více detailních informací o mé službě najdete zde:
https://petrgetting.cz/revolucni-e-mail/
Doporučuji také odebírat můj ZDARMA vzdělávací newsletter, kde se dovzíte mnohem více informací a uvidíte jak sám dělám svůj vlastní e-mail marketing v praxi.
65 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 3. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více