Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Profesionální správa zbožových srovnávačů [Heureka, Zbozi, Glami, Biano, Favi, atd.]

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 1. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Krásný den! Už šest let se ve světě digitálního marketingu zabývám primárně správou zbožových srovnávačů. Pro své klienty zkonzultuji, nastavím a spustím produktové kampaně na Heurece, Zbozi.cz a dalších srovnávačích, vyladím produktové feedy, vytvořím strategie na míru a to vše okořením daty vydolovanými z hlubin Analytics a všech dostupných datových kanálů, které mám k dispozici.
Vzhledem k uvolnění určitého časového fondu rozšiřuji své portfolio osobních klientů. Nebudu se zde příliš rozepisovat, veškeré informace najdete na mém Linkedinu.
Mělo by však zaznít, že jsem certifikovaným Mergado specialistou a certifikovaným Heureka partnerem. Krom toho také vytvářím a udržuji vlastní nástroj pro automatizovaný bidding produktů na Heurece a Zbozi.cz, díky kterému našim klientům nastavuji automatizované biddingové strategie na míru. A abych toho neměl málo, už nějaký ten rok se aktivně motám kolem SEO, webové analytiky a začínám objevovat svět profesionálního email marketingu a affiliate.
V případě zájmu o společnou spolupráci mohu garantovat profesionalitu, zkušenosti z práce na předních subjektech tuzemského (a do určité míry i zahraničního) trhu a také to, že vám nebudu věšet bulíky na nos (což bývá velký problém při práci s velkou částí freelancerů). V případě, že si stanovíte nereálné cíle, na rovinu vám to řeknu už v počátcích a nebudu utrácet drahocenný čas jak váš, tak svůj vlastní.
Jsem ochoten realizovat i jednorázové práce a profesionální prvotní nastavení vaší inzerce. Pokud chcete brát inzerci na srovnávačích opravdu vážně a toužíte vymáčknout z nich maximum, dejte vědět a domluvíme se nejen na prvotním postupu a doporučení, ale také na oboustranně férové a výhodné spolupráci. Základem bude příznivá cena a férový, upřímný přístup, který očekávám i od vás.
Mějte krásný den,
Michal Legierský
legierskym@gmail.com
Prvotní kontakt přes zdejší Webtrh soukromé zprávy, případně přes e-mail. Telefonní číslo sděluji až při vážném zájmu o spolupráci.
79 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 20. 5. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Webico.cz (11 hodnocení)
13. 5. 2023

Poptával jsem napojení na zbožové srovnávače. Po měsíci není uděláno nic. Už ani nekomunikuje.

ikona

Měsíc mě tahal za noc a pak přestal komunikovat úplně.

ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
14. 2. 2023
ikona hodnoceni
od JoeSlow (2 hodnocení)
1. 2. 2017

Skvela spoluprace

Další nabídky Více