Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu Neplastu.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 12. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rádi bychom prodali náš menší projekt Neplastu.cz.
Tento projekt se zabývá prodejem ekologických produktů a blogem pro osvětu. V současné době má e-shop velký potenciál k růstu, z důvodu narůstajícího počtu lidí, kteří se zajímají o udržitelný způsob života. K webové stránce patří také Instagram (7000 sledujících) a Facebooku (1500 sledujících), jejiž zájmem je starat se o sebe a o životní prostředí. Projekt Neplastu má nadále také potenciál v rozvoji, jde o název, který je hodně zaměřený na ekologii, ale nespecifikuje žádnou konkrétní oblast. Naším cílem bylo přivést nové zákazníky a více mluvit o netoxické domácnosti, slowfashion, a o pomalejším způsobu života, což k těmto termínům neodmyslitelně patří. Naše původní vize tak byla, prodej ne jenom kosmetiky a drogerie, ale vytvořit i vlastní fashion brand, který bude brát ohled na přírodu. Bohužel se nám do našeho plánu zapletla spousta překážek a i přes to, že se jedná o naše první společné dítě, nemáme na něj ani jeden z nás vůbec čas, a tak pomalu zaniká.
Pro projekt hledáme nového majitele, který je zapálen do udržitelnějšího způsobu života a nebojí se jít nakupovat s vlastními pytlíky. Je potřeba, aby tento projekt někdo vyzdvihl na novou úroveň a dodal mu dostatečnou péči s velkým množstvím lásky. Do začátku vše vysvětlíme a poradíme, kde hledat nové zboží a jak se o webovou stránku starat.
Neplastu bylo vytvořeno v roce 2018 a hned se uchytil. V roce 2020 jsme tento projekt převzali my a kompletně ho přebrendovali. Udělali jsme nové webové stránky, nové logo, připojili na nový redakční systém, začali jsme vyrábět vlastní produkty a udělali pár reklam. Bylo to hodně práce, která se ale vyplatila a obrat e-shopu činil cca 50 000 Kč a 22 000 návštěv za rok 2020. V roce 2021 bez aktivních reklam bylo 6 000 návštěv a 6000,- obrat a za rok 2022 jen 1700 návštěv a 1700,- obrat. Je tedy hezky vidět, že pokud je o e-shop postaráno, jsou vidět lepší výsledky. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na e-mail: kebzat@gmail.com
K prodeji
  • Domény:
  • Skladové zásoby cca 40 000 Kč (přesnou cenu spočítáme na vyžádání)
  • Balící materiál
  • Know-How
  • Zaučení do redakčního systému
  • 2 měsíce podpory
  • Dodavatelé
  • Účty na sociálních sítích:
  • Napojení na:
    • Zásilkovnu
    • Gopay
    • Facebook manager
    • Google Analytics
Důvod prodeje
Bohužel v současné době na tento projekt nemáme vůbec čas a naše největší radost a starost je teď přivítání jednoho malého překvapení v rodině. Víme, ale že projekt má velký potenciál a byla by škoda ho ještě dále zanedbávat. Potřebuje dostatečnou lásku a péči, kterou teď, ani v dohledné době nemůžeme nabídnout.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 3. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E