Zadejte hledaný výraz...

Hledáme copywritera/korektora pro texty v angličtině

Hledám k sobě šikovného korektora/copywritera (klidně úplného juniora) pro několik plánovaných projektů. Jednotlivé plánované weby budou mít vícejazyčné verze, proto potřebuji někoho, kdo jazyk ovládá a aktivně využívá - AJ na úrovni C1/C2. 
Agendu obsahu na webu mám pod sebou celou já včetně copywritingu a SEO, co bych potřebovala od potencionálního kolegy je korektura anglických verzí webu tak, aby se nenarušilo SEO, ale zároveň text dával smysl.
V případě zájmu o copywriting a vzájemné spokojenosti se můžeme domluvit na širší spolupráci, třeba i v podobě samotného psaní obsahu (klidně AJ i ČJ). 
Spolupráce pouze pro OSVČ (fakturaci na IČ). Finanční odměna dle zkušeností.
33 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
10 hodnocení
členem od 2. 10. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petrello (14 hodnocení)
25. 2. 2024

Spolupráce i komunikace vždy výborná. Práci udělá vždy i nad rámec předem domluveného. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Michal Grygerek (7 hodnocení)
23. 2. 2024

Po letech jsem konečně sehnal skvělého kodera, děkuji!
Web just.xxx byl za pár dní hotový přesně podle mých představ, od grafiky až po kódování na výbornou.
Pro několik webů mi pan Svoboda dělá pravidelné úpravy css/php, rozumná cena a kvalitní kód, časově je dost flexibilní takže nikdy nečekám dlouho. Za poslední rok a půl vyfakturovaných přes 150 hodin, vždy bez problému!

ikona hodnoceni
od EkoBIT, spol. s r.o. (2 hodnocení)
23. 2. 2024

Vazeny pane Svobodo, zamyslete se nejdrive nas svym podvodnym jednanim, dobre vite, ze jste fixloval svuj vykaz, neragoval jste na nase dotazy a to i nekolik dni, ale fixlovani vaseho vykazu byl vrchol a spoluprace s vami, naprosto silena a neprofesionalni. Varuji vsechny zamestnavatele, aby si nikdy pan Vita Svobodu z Prahy nenajal a nenavazal spolupraci, jinak vas bude okradat stejne jako nas. O spolupraci s tymem nemluve, vsem se ulevilo, kdyz jsem vas ukoncil za okradani. Na web trhu jsme nasli vzdy super lidi, ale vy jste pravy opak, jste podvodnik ne programator.

Další poptávky Více