Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

PPC reklamy Google Ads, Sklik, FB, IG

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 9. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den, 
ráda vám pomohu s online marketingem. Mou primární specializací jsou PPC kampaně v Google Ads, Sklik, FB a IG. Zároveň mám přesah i do jiných oblastí marketingu. 
Jsem PPC specialista s několikaletými zkušenostmi z agentur, díky čemuž mi rukama prošlo mnoho nejrůznějších e-shopů. Nejsem samouk, ale "agenturní odchovanec", což mi dalo důležité vzdělání přímo z praxe, které i nadále rozšiřuju.
Upřednostňuju kvalitu odvedené práce nad kvantitou a nad businessem svých klientů uvažuju komplexně a nejenom bezmyšlenkovitě a rychle naklikat reklamy. 
Ráda bych Vám pomohla rozhýbat Váš business. Nejsem ale člověk, který vám bude slibovat, že vaše obraty zvednu o xx procent. Rukama mi prošly projekty, kterým se během mé správy kampaní obraty navýšily a to několikanásobně, ale také i projekty, kterým se nevedlo. Samotný výkon PPC kampaní je ovlivněn mnoha faktory - trhem, konkurencí a celkovým nastavení businessu.   
Pokud hledáte vhodného specialistu, neváhejte mě kontaktovat. Domluvíme si nezávaznou konzultaci, během které prodiskutujeme vše potřebné. V případě zájmu o spolupráci vám ráda zhotovím audit reklamních účtů, ze kterého vznikne následné vyhodnocení a doporučení. V případě, že jsou reklamní kampaně správně nastaveny, nevymýšlím si chyby v účtech, ale otevřeně vám to sdělím. 
Kontaktovat mě můžete na e-mailu ppc.stancova@gmail.com
48 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více