Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

SEO a jiná podpora (druhý pohled)

Zdravím,
pro svůj web hledám SEO / marketingového konzultanta, který mi dá druhý pohled, co je s webem špatně (něco ano, protože moc neproráží ani v nekonkurenčních tématech a Google některé stránky vůbec nezobrazuje, ačkoliv jsou indexované a 100% obsahově hodnotné), a navrhne možná zlepšení.
Zároveň mi analytické nástroje ukazují dosti rozdílná data (např. GA a GSC se neshodnou absolutně v ničem, dokonce ani v tom, které stránky že to vlastně přináší traffic xD). Chtělo by to tedy zjistit, co je špatně, zda třeba nejsou špatně napojené (web jede na WP a nástroje jsou propojené přes Site Kit).
Proběhl i nějaký nákup zpětných odkazů, ale vypadá to, že asi bez efektu ...nebo to Google úmyslně ignoruje. Nejde o žádný obor hodný penalizace.
V tuto chvíli už SEO konzultanta mám, ale rád dostanu druhý (nebo i více) názor, protože možná něco přehlíží. Zaplatím obratem nebo se můžeme dohodnout na barteru (výměna zpětných odkazů, publikace PR na našich webech včetně sepsání atd.).
Prosím o odpověď pouze ty, co mají zkušenosti a tento inzerát četli, nechci už odpovídat agenturám, co mi pošlou 3 NS o tom, jak jsou skvělé, a v závěru mi neřeknou vůbec nic :-) Mám zájem výhradně o zvyšování organické návštěvnosti, nechci na vše platit PPC (i když je také možnost je využít).
Klidně mi tu piště do zpráv, nebo i na email altmanluk@gmail.com
Děkuj, LA
44 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více