Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

► SeoAnalyze.online ► Mezinárodní Saas projekt ► Report SEO analýzy pro majitele webových stránek a eshopů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 8. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Získejte nezávislost a vydělávejte 24 hodin denně pomocí automatického systému poskytující zákazníkům kompletní online SEO analýzu a SEO nástroje, které potřebuje každý provozovatel webové prezentace. Navíc na prémiové .com doméně, která je tvořena jen klíčovými slovy.
SeoAnalyze.online je nabytý funkcemi a hlavně pracuje sám, bez Vašeho zásahu. Vysoce sofistikovaná a propracovaná aplikace. Stačí pořádně nakopnout marketing.
SeoAnalyze.online je připraven, stačí připojit Vaší peněženku (mohu připojit za Vás). Pro nového majitele mám připravený marketingový plán, který posune Vaše podnikání na jinou úroveň.
SeoAnalyze.online se ovládá pomocí jednoduché administrace, kde lze vše nastavit. Nepotřebujete být programátor, nastavení je jednoduché a přívětivé a zvádne jej každý. Na SeoAnalyze.online lze napojit platební brány: PayPal, Stripe, RazorPay, Paystack, Coinbase, Crypto.com a bankovní převod. Osobně doporučuji Stripe – malé poplatky a provoz bez problémů. Pomocí Stripe můžou zákazníci platit platební kartou po celém světě, nejste tak limitovaní zemí.
SeoAnalyze.online funguje na bázi předplatného. Po zakoupení se zákazníkovi každý měsíc automaticky účtuje platba, dokud členství nezruší. Plány předplatného si můžete nastavit podle sebe – cenu určujete VY! Lze nastavit i na jednorázové vypracování SEO přehledu, za částku, kterou si sami určíte.
Součástí je i developers zóna, kde jsou uvedeny informace, jak napojit API a ovládat aplikaci dálkovým přístupem. Vhodné pro poskytovatele SEO servisu.
Další důležitou vlastností je, že prodáváte nehmotný produkt. Nemáte na něj žádné finanční náklady a můžete jej dodávat neomezeně. Navíc po celém světě během pár sekund a bez nákladů na dopravu!
Při větší snaze a správném marketingu se dá jednoduše docílit obratu i $ 3000 měsíčně. Při ceně $ 99 za měsíc stačí pouze 30 předplatitelů!
Cena za tuto SEO analýzu se u marketingových společností pohybuje okolo $ 500, Vy ji zákazníkovi můžete nabídnou levněji a získat tak větší atraktivitu pro kupující.
Dalším způsobem monetizace je prodávat jednotlivé SEO analýzy prostřednictvím webů typu stovkomat.cz a jejich zahraničních obdobách.
Co všechno nabízí SeoAnalyze.online Vašim zákazníkům?
Kompletní analýzu webu – prověří 33 atributů – vytvoří interaktivní report webu, nebo si jej může stáhnout do PDF.
Automatická analýza
Title, Meta Description, Headings, Content keywords , Image keywords, SEO friendly URL, 404 page, Robots.txt, Noindex, In-page links, Language, Favicon, Text compression, Load time, Page size, HTTP requests, Image format, JavaScript defer, DOM size, HTTPS encryption, Mixed content, Server signature, Unsafe cross-origin links, Plaintext email, Structured data, Meta viewport, Character set, Sitemap, Social, Content length, Text to HTML ratio, Inline CSS, Deprecated HTML
Obsahuje 24 seo nástrojů potřebných k vylepšení webu
Website status checker, Ssl checker, Whois Lookup, DNS lookuk, IP lookup,
Pass generator, JS minifier, CSS minifier, HTML minifier, QR generator,
User-Agent parser, MD5 Generator, Color converter, URL parser, UUID generator, Lorem Ipsum generator, Tag remover, Word density counter, Word counter, Case converter, Text to slug converter, URL converter, Base64 converter
Co je součástí SeoAnalyze.online
Doména SeoAnalyze.online, 14 dní servis z mé strany, marketingový plán, obchodní podmínky, zpracování ochrany osobních údajů, email, faktura.
Vyzkoušejte SeoAnalyze.online na vlastní kůži:
Jako zákazník: customer@seoanalyze.online heslo: 26yzp46THZoy
Jako administrátor: admin@seoanalyze.online heslo: 3Za7OqJIVcyz
Disclaimer: Efektivita a výnosnost je dána pouze Vašimi schopnostmi, nemohu tedy garantovat výši Vašich budoucích příjmů. Za web nevracím peníze z důvodů možnosti zkopírování kódu webu.
Dotazy směřujte na admin@seoanalyze.online
60 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 17. 8. 2022
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E