Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

➤➤➤ V digitální agentuře PPC Profits hledáme social media managera – máš nám co nabídnout? Interně/Externě

Považuješ se za profíka v oblasti sociálních sítí? Víš, co obnáší jejich správa, jak vyhodnocovat úspěšnost kampaní, dokážeš vytvářet dlouhodobé social strategie a navíc máš manažerské dovednosti, které bys chtěl/a uplatnit v neustále se rozrůstající digitální agentuře s jedinečnou firemní kulturou, pohodovými kolegy a spoustou benefitů? Pak nám o sobě dej vědět – možná hledáme právě Tebe.  
 Co od Tebe očekáváme:
Hledáme někoho, pro koho není marketing na sociálních sítí jen definicí. Pátráme po někom, kdo sociálními médii žije. Potřebujeme, abys nám ukázal/a, že víš, o čem tato pozice je, a že se ve světě sociálních médií pohybuješ jako ryba ve vodě.
·       Je třeba, aby ses orientoval/a v různých oblastech online marketingu (SEO, PPC, sociální sítě, e-mailing, zbožové vyhledávače), protože přesně v těchto vodách u nás budeš plavat.
·       Vyžadujeme od Tebe co největší samostatnost a houževnatost, jakož i tah na branku.
·       Potřebujeme také, aby ses nebál/a komunikovat, a to jak osobně, tak po telefonu. U nás upotřebíš i angličtinu, kterou bys měl/a ovládat alespoň na úrovni B1.
·       Stejně tak očekáváme, že jakožto manažer/ka se ke své práci postavíš opravdu zodpovědně a budeš vystupovat jako opravdový profesionál.
·       Nesmí Ti chybět týmový duch a nadšení do práce. S ostatními členy týmu musíš vycházet stůj co stůj. U nás jsou všichni na jedné lodi, jejímž jediným cílem je dosažení výsledků a spokojenosti klientů.
·       Takovou samozřejmost, že po Tobě budeme chtít dodržovat termíny, snad není potřeba ani zmiňovat...
Výhody nabízené pozice:
Na pozici social media managera/managerky Tě čeká kreativní tvorba a spolupráce se spoustou malých i velkých klientů, pro které budeš stěžejní osobou, která bude rozhodovat o jejich správě sociálních sítí, kampaních a optimalizacích. K ruce Ti bude tým skvělých kolegů, pracovat budeš v moderně vybavených kancelářích (a budeš-li chtít, můžeš dle dohody zůstat na home office), ke své práci dostaneš moderní nástroje a jako třešničku na dortu i zajímavé finanční ohodnocení, které se odvíjí od Tvých zkušeností (v rozsahu od 33 000 do 45 000 Kč). Těšit se ale můžeš i na spoustu dalších výhod:
  • Můžeš si flexibilně uzpůsobit svou pracovní dobu dle Tvých možností.
  • Sam/a si rozhodneš, kdy budeš pracovat v našich moderních kancelářích v Brně – Králově Poli, kam se pohodlně dostaneš jak autem, tak MHD, nebo kdy raději zůstaneš v pohodlí svého domova či kavárny.
  • Dostaneš od nás nejen mobil a notebook, ale i ty nejmodernější nástroje a aplikace, s kterými budeš pracovat, a které Ti budou skvělými pomocníky při Tvých činnostech.
  • Zajistíme Ti také pravidelná školení, abys neustále rostl/a a rozvíjel/a své znalosti.
  • Když se nebudeš cítit nejlépe, nemusíš hned čerpat dovolenou nebo běžet k lékaři – můžeš využít sick days.
  • Za skvěle odvedenou práci pro Tebe máme připraveny i další bonusy, o kterých Ti rádi řekneme osobně.
Těšit se můžeš také na skvělý tým, ve kterém jsme všichni na jedné lodi, a proto je u nás samozřejmostí vzájemná spolupráce a podpora.
www.ppcprofits.cz
Prosíme i ukázky práce do PM
50 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
20 hodnocení
členem od 3. 5. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od SoNNy (22 hodnocení)
5. 3. 2015

Vše v pořádku. Doporučuji všem

ikona hodnoceni
od LukasP (38 hodnocení)
17. 2. 2015

Rychlá komunikace, bezproblémová platba

ikona hodnoceni
od Petr Pokorný (190 hodnocení)
3. 2. 2015

Vše OK, rychlá platba a skvělá spolupráce. Doporučuji

Další poptávky Více