Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor/Copywriter pro Cestu moudré želvy

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 6. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme Cesta želvy, připravovaný webový portál, který se chce kompletně věnovat problematice Yang Sheng Fa a TCM obecně. 
Proč se jmenujeme právě takhle? Ve staré Číně byla želva považována za symbol dlouhověkosti a pevného zdraví. A právě o umění pěstování dlouhého a zdravého života chceme na Cestě želvy vzdělávat širokou veřejnost. 
Koho hledáme?
Pro náš projekt s názvem Cesta želvy hledáme externí redaktory a copywritery se zaměřením v oblastech TCM a především Yang Sheng Fa.
Hledáme odborníky, kteří se v těchto oblastech aktivně pohybují, terapeuty, diagnostiky, odborné publicisty, lektory TCM apod. Neodmítneme ale ani ty, kteří se v oblasti TCM neprofilují profesionálně, ale jen s hlubokým zájmem a dostatečnými teoretickými znalostmi. 
Hledáme zkrátka tvůrce obsahu, který bude v daném tématu vždy autorský, vždy originální, dostatečně přesný a odborný, přesto však velmi čtivý a přístupný (ve většině případů a témat) laické veřejnosti. Dohodnutou výjimkou budou texty určené jen odborníkům TCM, většina obsahu Cesty želvy však bude určena běžné široké populaci.
Chcete o TCM a Yang Sheng Fa psát čtivé články? Chcete o těchto tématech natáčet podcasty, nebo videa? Máte zájem realizovat na Cestě želvy online tematické webináře, nebo online cvičení, meditace apod.? Vše je možné, máme zájem o všechny druhy kvalitního obsahu. 
Co Vám nabízíme
Odměnu za článek či jiný obsah dle oboustranně výhodné dohody a dlouhodobou spolupráci. Možnost stát se garantem rubriky či tématu. Možnost budování osobní reputace v rámci široké komunity čtenářů a uživatelů aktivně se zajímajících o problematiku TCM a Yang Sheng Fa. Rozvoj vzájemné spolupráce je prakticky neomezený.
P. S.
Těšíme se na Vaše nabídky spolupráce. Vyhrazujeme si však právo ozvat se zpět jen takovým uchazečům, kteří budou naplňovat naše představy. Děkujeme za pochopení. Krásný den všem.
37 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 6. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.