Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme společníka investora

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 5. 2022
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Tržby
-
EBITDA
Zisk před započtením úroků, daní a odpisů Více
-
Čistý dluh
-
Zaměstnanci
-
Nabízíme možnost vstoupit do fungujícího Start-up projektu, který je ve fázi prvních platících zákazníků. Na projektu pracujeme již více než tři roky a do současné doby bylo nainvestováno v řádech vyšších statisíců korun. Společnost vyrábí vlastní produkty pod svou vlastní značkou, které prodává prostřednictvím multijazyčného e-shopu s cílem prodávat do celého světa. V současné době zalistováno na několika markeplace a těsně před zahájením prodeje na Amazonu. Společník / investor by měl mít ideálně zkušenosti s e-commerce a budováním brandu, ale není podmínkou. V současné době se jedná o tři produkty.
S pomocí investora, chceme tyto produkty rozsířit o další 2-3 ( v jednom případě mobilní aplikace ) podobného charakteru, které zapadají do konceptu brandu.
Požadujeme investici od 3 do 5 mil Kč, kterou chceme použít na výše uvedené a další dílčí procesy včetně marketingového mixu.
S případným partnerem založíme novou společnost, do které bude vložen kompletní projekt včetně:
- ochranné známky, e-shopu v hodnotě 400tis, Patent ( nepodaná přihláška ), zboží a další materiál v hodnotě 1,5-2mil. Více informací na uvedených kontaktech.
60 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 11. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E