Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Chcete zvýšit obrat své firmy BEZ toho, aniž byste museli utratit za reklamu o korunu navíc? – záruka vrácení peněz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 26. 5. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Máte zavedenou firmu a chcete zvýšit své prodeje, obrat a zisk, aniž byste museli více utrácet za marketing na internetu?
Jmenuji se Petr Getting a jsem specialista na zvyšování konverze webových stránek.
Většina internetových podnikatelů ani netuší, že často stačí i drobné úpravy na webu a prodejním procesu a dojde k zvýšení prodejů, a tím i obratu firmy bez toho, že by se rozpočet na marketing musel jakkoli měnit.
Je to jako když jedete autem a přeřadíte na vyšší stupeň převodovky – výsledek je vyšší rychlost při nižších otáčkách motoru.
16+ let zkušenost s online podnikáním:
Na rozdíl od naprosté většiny ostatních marketingových konzultantů, kteří mají pouze zkušenost s tím, že pracovali vždy pro někoho jiného, já jsem podnikatel a investor a vybudoval jsem již několikero vlastních projektů. Ve skutečnosti mám s podnikáním na internetu již přes 16 let zkušenost.
Jak taková spolupráce vypadá?
Nejprve mi napište na e-mail uvedený níže a stručně popište svoji firmu a cíle, kterých chcete dosáhnout.
Obratem Vám pošlu odkaz na kalendář, kde uvidíte volné termíny pro prvotní konzultaci a vyberete si čas, který se Vám nejvíce hodí.
V předem uvedený termín si dáme prvotní zcela nezávaznou 1 hodinovou konzultaci – zcela ZDARMA – při které se důkladně podíváme na Vaší firmu, web a prodejní proces.
Pokud splníte základní předpoklady, abyste se mohli stát mým klientem, domluvíme se poté na možnostech další spolupráce, která může být krátkodobá i dlouhodobá.
Záruka vrácení peněz:
V případě, že změny a úpravy, které Vám doporučím a na kterých společně zapracujeme, nepřinesou zvýšení obratu, máte nárok na vrácení veškerých peněz.
Omezená nabídka:
Tato nabídka je velice omezená. Z časových možností aktuálně mohu nabrat pouze 2 až 3 nové klienty, proto v případě vážného zájmu doporučuji napsat co nejdříve.
Pište mi na petr@petrgetting.cz
Můžete mi napsat i v případě jakýchkoli dotazů.
Budu se těšit,
Petr Getting
petrgetting.cz
(Prosím pozor: Z důvodu časového vytížení přímý telefonický kontakt na mě obdrží pouze platící klienti. Pište na e-mail a domluvíme si hovor přes Zoom v předem určený termín. Děkuji za pochopení.)
59 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 3. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více