Zadejte hledaný výraz...

Poptávám zkušeného programátora WP – Dlouhodobá spolupráce a odměna

Poptávám služby zkušeného programátora, co ovládá wordpress, na dlouhodobou spolupráci! Kdo může svou práci doložit kvalitními referencemi (odkazy na weby), co již dělal, je vítán. Největší důraz kladu na plnění termínů na kterých se domluvíme. Již jsem využil v minulosti několik programátorů na WP a pokaždé to fungovalo stylem, že člověk neustále čekal a přípomínal se. Už jsem ve fázi, kdy jsem z takových programátorů demotivovaný a nebaví mě taková spolupráce. 
Co mohu nabídnout? Dlouhodobou spolupráci. Mám 6 webů, které běží na wordpressu, lze je upravovat přes elementor. Dokážu si i připlatit za to, aby to bylo rychlejší a druhá strana byla motivovaná se mým projektům věnovat (rozumně samozřejmě).
V současné době poptávám, aby se všechny weby optimalizovaly co se týče přehlednějšího kódu, funkčnosti elementoru, na stránky se přidala možnost eshopu apod. Pro první web mám již hotové zadání. Další weby by následovali po úspěšném zvládnutí prvního webu, kde bychom si vyzkoušeli spolupráci.
Nejsem začátečník, co něco zkouší, ale člověk od kterého můžete mít pravidelně zakázky každý měsíc a spolupráce může být výhodná pro obě strany. 
Své reference s infem o Vás mi posílejte na czechvip@seznam.cz
Hledám nabídku s nejlepším poměrem ceny VS výkon. Nehledám studenty, lidi bez praxe apod. 
 
Děkuji,
Mrhy 
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 11. 6. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od p.tr. (22 hodnocení)
11. 4. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Jakub Grác (50 hodnocení)
12. 6. 2019

Jasné zadanie a rýchla komunikácia, platba obratom

ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
18. 5. 2018

vše bez problému

Další poptávky Více