Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Katalog privátů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 5. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám web – katalog erotických privátů dostupný na adrese https://eroticke-privaty-v-cr.cz/. Koupil jsem web v roce 2017, kdy byl již delší dobu v provozu s tím, že jej dám dohromady, ale nikdy jsem si nenašel čas a vůbec nic jsem s ním neudělal. A teď už vím, že čas mít ani nebudu. Prodám někomu, kdo si čas najde ;) Chce to znovu udělat SEO, mobilní verzi, grafiku, pročistit trochu katalog, vyřešit nějaké ty bugy, sehnat ještě více inzerentek, namotivovat je k lepším fotkám, prostě si s tím trochu pohrát.
Business model je nastaven tak, že inzerce je v základu zdarma, za dodání kontaktu platí zájemce. Tento model funguje i přesto, že jinde jsou kontakty zdarma. Zisky jsou aktuálně kolem 600 Kč měsíčně, když jsem to koupil, byly kolem 2000 měsíčně. A mohou jít nahoru, pokud by se na tom zapracovalo.
Provozní náklady jsou téměř nulové – nejlevnější možný webhosting + doména. Web není vůbec nijak propagován, má pouze organickou návštěvnost (86% organická podle GA). Zájemcům mohu ukázat libovolné statistiky za posledních 5 let. Nikdy jsem nevydal korunu na marketing, návštěvnost má pomalu sestupnou tendenci. Jak říkám, chce to nakopnout. Google odsouvá pryč weby bez mobilní verze, apod.
Součástí prodeje jsou veškerá práva na doménu, zdrojáky webu, katalog, převod webhostingu a vše co k tomu náleží. Web je naprogramován v PHP.
157 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 27. 11. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E