Zadejte hledaný výraz...

Redaktor pro internetové magazíny (2 až 3 místa)

Zdravím všechny,
do naší online redakce hledám z důvodu rostoucího objemu práce 2 nebo 3 redaktory (podle toho, kolik článků zvládnete) na psaní článků pro tematické magazíny: jedná se zejména o lifestyle, příběhy, rekonstrukce (bydlení), zahrada (jak se starat o rostliny, kdy sázet apod.), dámská témata, zdraví a vše kolem něj (nemoci, jak něco léčit, účinky bylinek apod.); pokud máš v něčem hlubší znalosti a neopíšeš první nesmysl z internetu, máš jistý rychlý růst.
Není nutné psát každý den, ani v pevnou hodinu; důležité je, abychom měli články z tvé strany hotové do určeného data do 12:00 (jestli je napíšeš dva dny předem všechny, nebo si je necháš na dopoledne, to je na tobě).
Články ti budeme zadávat pravidelně dle dohodnutého počtu, a to vždy začátkem týdne tak, abys je průběžně odevzdával/a (první třeba za 2 dny, další za 3, další za 5 atd.), po dvou týdnech se tak vytvoří koloběh, kdy máš články s velkým předstihem tak, abys mohl/a předepisovat dle svých možností. Témata zadáváme prostřednictvím online tabulek od Googlu, kam si rovnou práci eviduješ.
Ideální bude, pokud můžeš fakturovat, ale zvládneme i DPP; v obou případech probíhá výplata jednou měsíčně do 20. dne v měsíci, faktury standardně proplácíme do 10. dne (tedy dříve než mzdy).
Odměna za 1 NS textu je zpočátku 80 Kč, a bude-li práce dobrá, můžeme navýšit klidně po prvním týdnu (musí být plněny standardy tvorby a text být čtivý, bez hrubek!). Texty po napsání vkládáš do administrace a nastavíš jim potřebné vlastnosti (máme návody, s nimiž to pak trvá jenom chvilku).
Preferuji někoho, kdo už ve WP pracoval (ovšem šikovného člověka zaučíme) a zvládá vlastní tvorbu (žádný tupý opis zdroje či Google překlad netoleruji, takové články odmítneme). Vzhledem k povaze článků a jednotným standardům tvorby si naši redaktoři průměrně vydělávají od 150 do 200 Kč za hodinu (výjimky i více), málokdy jdou pod tuto hranici (sestaveno dle odpovědí redaktorů).
Prvotní kontakt prosím na email textukontrola@gmail.com, a pokud si plácneme, komunikujeme přes Telegram, kde máme celou redakci (funguje i na PC). V emailu mi o sobě aspoň něco řekněte, stačí dva řádky.
Odpověď si zaslouží všichni. Děkuji, LA
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více