Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

JOBtid.net – Freelance Marketplace

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 1. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
35187Jobtid.net je web tržiště služeb na volné noze. Jobtid.net je platforma, která pomáhá zaměstnavatelům najít talent pro své projekty. Tato služba usnadňuje schůzky mezi zaměstnavateli a nezávislými pracovníky, kteří jim mohou pomoci při budování značky nebo při jejich marketingovém úsilí, a poskytuje jim přístup k obrovskému množství vysoce kvalifikovaných nezávislých pracovníků. Jobtid.net je právě ta správná platforma, kterou zaměstnavatel při lovu na volné noze potřebuje. Můžete najít téměř jakýkoli produkt nebo službu, které potřebujete - vše od 5EUR (nebo co správce stanoví jako základní cenu). Systém funguje tak, že hostuje nezávislé pracovníky tím, že je nechává zasílat své služby a pracovní nabídky. Kupující prostě musí vyhledat ten nejlepší, který by vyhovoval jeho potřebám. Mezi běžné služby patří design loga, psaní smluv, ladění kódu, návrhy vizitek a dokonce pronájem virtuálního asistenta. Chcete spravovat a ovládat svoji vlastní říši nezávislého trhu? Místo, kde uživatelé, kteří potřebují určité služby, mohou jít a okamžitě najít jiné uživatele poskytující tyto služby za velmi přijatelné ceny?
 
Každý freelancer má zde svůj účet a profil. Nabízí své služby za určitý poplatek, za každou službu dostává zaplaceno, je nastaven poplatek pro web za 5EUR, lze samozřejmě nastavit i jinak, vše je konfigurovatelné v administraci. Je připravena platba kartou, paypal nebo přes internetové měny – bitcoin apod. Freelancer si ve své nabídce rozepisuje své nabídky včetně svých zkušeností, ať firmy mohou najít nejlepšího možného kandidáta.
 
Tento web nemusí být určený jen pro IT obor, ale i pro DJ, kameramany  na svatby, fotografy apod. Jedná se tedy o širokou škálu oborů a tedy i lidí. Je potřeba vymyslet vhodný marketing k tomuto webu, následně může být tento web velice úspěšný a ziskový. Doporučil bych schůzku i s někým okolo marketingu, který by určitě naplánoval vhodný marketingový plán.
 
Web je responzivní, optimalizovaný pro desktop, ntb, tablet i mobilní telefony. Plánujeme dodělat i verzi jako aplikace pro mobily iOS i google platforma.
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 28. 7. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E