Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Psaní originálních textů a článků v ceně 150 kč/1NS.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 1. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Pro spolupráci menšího rozsahu hledám seriózního zadavatele, který poptává psaní originálních obsahových, tématických, reklamních, inzertních, emailových a webových textů/článků (případně psaní a úpravu popisků kvalitních produktů) atd. v rozsahu cca 20 - 30 NS měsíčně. 
Pokud máte zájem, tak Vám mohu zaslat emailem odkazy na některé webové stránky kde si můžete prohlédnout moje originální texty. Jedná se napřiklad o témata obchodu, marketingu, telemarketingu, obchodování online, reklamy, esoteriky, poskytování různých služeb poradenských, osobního charakteru, klientských, profesních, inzertních atd. 
Dříve jsem také díky mojí zálibě pro takzvané "tajemno" přispíval do časopisu Záhady života a kromě jiného píši rád texty o aktuálním dění doma i ve světě, mezilidských vztazích, vaření, zpracování potravin, zdraví, přírodě a obecně o všem co pomáhá slušným lidem.
Jsem vyzrálá osobnost (50+) se smyslem pro zodpovědnost a s psaním kvalitních originálních textů mám dlouhodobé zkušenosti. Preferuji vzájemné férové jednání se spolehlivou komunikací a píši texty na mnohá témata, ale jsou i taková, která nepatří mezi moje oblíbená (například nebankovní úvěry, systémy MLM, pojišťovnictví, některé IT a finanční produkty atd.).
Texty píši ve Wordu v základní úpravě (vše ostatní záleží na vzájemné domluvě) a cena textu za 1 NS (1 800 znaků včetně mezer) je 150 kč/1 NS.
V případě Vašeho předběžného zájmu o spolupráci bude vhodné zaslat na můj e-mail následující informace:
1.- Témata, o která máte zájem a přibližnou požadovanou délku textů.
2.- Srozumitelné zadání a Vaše specifické představy/požadavky na jednotlivé texty.
3.- Vámi požadované termíny na dodání textů, předpokládanou délku/objem spolupráce a Vaše případné požadavky na klíčová slova 
4.- Adresy webových stránek kde mají být texty umístěny a případné cílové skupiny čtenářů.
5.- Vaší e-mailovou adresu a Vaše telefonní číslo pro další komunikaci.
Jakékoliv případné dotazy Vám rád zodpovím a veškeré další souvislosti ohledně psaní textů jsem s Vámi vždy ochotný seriózně "prodiskutovat". Také Váš případný požadavek na zaslání kratšího ukázkového/zkušebního textu k předem domluvenému tématu před potencionálním zahájením spolupráce považuji za samozřejmost. 
P. S. Pokud na tento inzerát bude reagovat více zájemců, tak v rámci férového jednání odpovím každému, zda již s někým o spolupráci jednám a jestli mám pro psaní aktuálně ještě nějakou volnou kapacitu.
Kontaktní e-mail:  texty-clanky@email.cz
.
52 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 31. 3. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více