Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zkušený shopař s volným časem pomůže s produkty, instagramem, články

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 1. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím,
mám mnohaleté zkušenosti z eshopového prostředí. Před půl rokem jsem se odstěhoval do Norska a projekt v ČR prodal. Mám však dost času po práci, takže nabízím touto cestou nějakou výpomoc někomu, kdo neví kam dřív, co umím?
Správa instagramu, sociálních sítí - dávat příspěvky, marketing, taková ta klasika, na kterou si všichni teď dělají kurzy. Já žádný nemám ale podařilo se mi zvýšit návštěvnost webu o 180% jen díky instagramu, je to můj koníček, věnuji tomu denně dost času ve sledování trendů.
Nahrávání produktů - shoptet/wordpress - mohu pomoci nahrávat produkty, upravovat, SEO popisky (základní znalost), je to pakárna, ale tak mohu pár hodin pomoci.
Copywriting - sám píšu články, zejména cestovatelské, nebo ekologie, některé např. v Koktejlu.  Pokud mě Váš produkt zaujme dokážu o něm napsat zajímavý článek a dohledat informace.
Žiju v zahraničí, nehledám tu práci na fulltime, ale pouze na pár hodin týdně, jako výpomoc, kdo toho má hodně. Na dohodu, žádné odvody na socku a podobné věci. Jde jen o to, že eshopy již mě neživí, ale pořád to je můj koníček, tak bych se tomu rád trošku věnoval a investoval volný čas po práci do něčeho lepšího než Netflix.
Seriózní nabídky do zpráv prosím :)
Děkuji,
PC
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 5. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více