Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Herní vývojář – spolupráce 50/50

Dobrý den,
již několik let ve svém volném čase pracuji na hře - strategii pro PC (popř. mobil). Jedná se tématiku, která je mi velmi blízká, proto mě na hře bavilo pracovat. Tim spíš, když podobnu hru zatím nikdo neudělal. Vytvořil jsem téměř kompletní game design s tím, že si posléze zaplatím vývojáře, který hru následně naprogramuje.
Bohužel, jak jsem pochopil, můj rozpočet o velikosti nižších stovek tisíc Kč by byl naprosto nedostačující. Proto se obracím na vás, zda se tu nenajde někdo, koho by lákalo se ke mně přidat a hru naprogramovat za smluvně ošetřený případný podíl ze zisku? O možné náklady (grafik, propagace) bychom se podělili, popř. bych je financoval já.
Má hra by teoreticky byla podobná například Hearts of Iron. Samozřejmě výrazně osekaná. Záleželo by na vaší ochotě a umu, jak moc by se můj rozsáhlý game design zeštíhlil. Mimochodem, teoreticky by se z mých podkladů dala bez větších problémů udělat karetní hra, což by asi bylo jednodušší. Na druhou stranu by vyvstal problém s on-line multiplayerem.
Pokud by se tu našel někdo, koho tato nabídka oslovila, neváhejte mě kontaktovat kvůli dalším detailům. Prosím jen vážné zájemce / nadšence, které by práce na hře bavila a kteří by ji udělali opravdu pořádně. Já sám jsem při tvorbě game designu musel přelouskávat zahraniční ústavu, studovat satelitní snímky, číst soudní přepisy atd. Takže pokud bychom se do práce opravdu pustili, očekávám podobné nadšení i na druhé straně.
Případní zájemci pište na mail: pcstrategie@seznam.cz
23 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 10. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více