Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

LOVE.CZ – prodej projektu seznamky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 9. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji projekt seznamky Love.cz. Seznamka nyní už asi rok funguje v beta neplacené verzi a je připravena ke spuštění placené verze. Inspirací k tomuto konceptu je nejúspěšnější německá seznamka Parship.de. Love.cz má vlastní algoritmus párování uživatelů na základě vyplněného dotazníku a sestavení osobnostního profilu. Je určený pro cílovou skupinu 40+ a byznys model spočívá ve sbírání předplatitelů, kteří platí přes platební karty nebo Premium SMS.
K prodeji jsme se rozhodli z kapacitních důvodů a kvůli orientaci na jiné projekty. Love.cz je prémiová doména, která sama o sobě nabízí výborný marketingový potenciál. Koncept seznamky vytváří také mnoho marketingových argumentů a je vhodný pro zájemce, který má volnou marketingovou kapacitu pro oslovení výše uvedené cílové skupiny. Ideálně ve spojení s tištěným médiem nebo outdoorem.
Backend Love.cz postavený na platformě Rest API Java 8 na aplikačním serveru Wildfly 10 v clusteru. Frontend je v Reactu, který je distribuován pomocí DNS load ballancingu. Databázový server je PostgreSQL 9.5. Součástí je i emailový systém. K projektu je zpracována dokumentace v Gitu.
Vážnému zájemci rádi představíme celý koncept podrobněji.
www.love.cz
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 5. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E