Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor / web copywriter pro tematické magazíny

Zdravím všechny nadšené a motivované,
do naší online redakce hledám z důvodu rostoucího objemu práce jednoho či dva redaktory na psaní článků pro tematické magazíny: jedná se zejména o lifestyle, příběhy, dámská témata...
Ideálně bys měl/a zvládat více oborů, někdy je obtížné se limitovat na jediný web a sem tam je více práce na jednom či druhém. Není nutné psát každý den, ani v pevnou hodinu; důležité je, abychom měli články z tvé strany hotové do určeného data do 12:00 (jestli je napíšeš dva dny předem všechny, nebo si je necháš na dopoledne, je na tobě).
Články ti budeme zadávat pravidelně dle dohodnutého počtu, a to vždy začátkem týdne tak, abys je průběžně odevzdával/a (první třeba za 2 dny, další za 3, další za 5 atd.). Témata vždy zadáváme my prostřednictvím online tabulek od Googlu, kam si rovnou práci eviduješ.
Ideální bude, pokud můžeš fakturovat, ale zvládneme i DPP; v obou případech probíhá výplata jednou měsíčně do 20. dne v měsíci, faktury standardně proplácíme do 10. dne (tedy dříve než mzdy).
Prostor je na cca 100 článků měsíčně, ale nemusíš napsat vše (rozdělíme mezi více redaktorů). Tvorba jednoho článku by měla trvat asi 30 až 40 minut včetně obrázků a vložení do administrace (na vše jsou návody – i obrázkové – a k ruce ti budou editoři a šéfredaktor). Ale každý může pracovat svým tempem.
Odměna za 1 NS textu je zpočátku 80 Kč, a bude-li práce dobrá, můžeme navýšit (musí být tedy plněny standardy tvorby a text být čtivý).
Než mi napíšete, rozmyslete si, prosím, jestli opravdu chcete PSÁT, nebo jen hledáte nějaký přivýdělek z domova. Je potřeba plnit termíny a brát práci zodpovědně (díky tomu je prostor i pro růst odměny).
Prvotní kontakt prosím na email textukontrola@gmail.com, a pokud si plácneme, je nezbytné komunikovat před Telegram, kde máme celou redakci (funguje i na PC). V emailu mi o sobě aspoň něco řekněte, stačí dva řádky ...ale reakce typu „Dobrý den, mám zájem,“ mi opravdu nic neřekne.
Odpověď si zaslouží všichni. Děkuji, LA
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více