Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám přivýdělek jako Elementor PRO/ Divi Programátor

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
Tímto bych rád našel práci/přivýdělek jako programátor pro Elementor PRO/ Divi. S Elementorem mám pokročilé znalosti, zatím jsem nevytvořil žádné Profi stránky, učím se už s Elementorem delší dobu a vím že je to, co mě baví a čím bych se chtěl v budoucnu třeba živit. Tak bych zde rád oslovil někoho kdo by se stal mým "MENTOREM", protože se chci učit, vzdělávat a pracovat na sobě. 
Mám vystudovat IT školu , je mi 26 let, jsem spolehlivý, časově flexibilní, kreativní, komunikativní, chci se učit novým věcem a pokud si něco slíbíme tak to dodržím. 
Navíc bych rád zmínil že mám zkušenosti s WP, pluginy, pokročilé znalosti SEO, základy PPC, Google Search Console, Google Analytics, seznam Webmaster, zkušenosti s různými SEO programy ( Mangools, MarketingMiner atd..), copywriting, umím s Photoshopem, Illustratorem, znalost kodu HTML a CSS, vlastním PRO licenci Elementoru (Divi zatím né ale nemám problém si jí zakoupit), zajímám se o webové technologie, rád se vzdělávám a investuji do svého vzdělání. 
Takže budu rád pokud by mě někdo dal šanci a "vzal si mě pod svá křídla", určitě udělám maximum pro to abych nezklamal. Celkově digitální marketing mě strašně baví, ale jsem teprve na začátku...
Budu se těšit na spolupráci. 
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 10. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Kývala (45 hodnocení)
13. 10. 2021

Další nabídky Více