Zadejte hledaný výraz...

E-shop s prodejem náramků

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 4. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předem bych chtěl podotknout, že spíše prodávám skladové zásoby a samotný e-shop je něco jako bonus. E-shop měl pro mne sloužit jako přilepšení a jako výplň, když není práce. Skladové zásoby náramků, které jsem nakoupil pro e-shop představuje 142 druhů náramků, většina z nich je po jednom kusu. Některé jsou, ale vícekrát. Celkem se jedná mírně přes 170 kusů náramků. Pokud vás zajímá víc, tak se jedná o náramky z e-shopu naramky4u.cz. Nákupní hodnota náramků je cca. 11-12 000,- a byly kupovány převážně na Amazonu. Aktuálně je cena na e-shopu nastavena na zisk 30-60 % z prodejní ceny.
Důvod prodeje je horší finanční situace. Aktuálně to ani nevypadá na zlepšení. Né že bych peníze úplně neměl, ale po spouštění e-shopu jsem se dostal v hlavní práci do situace, kdy jsem si musel vybrat, zda budu pokračovat v e-shopu a budu značně riskovat, že se dostanu do fin. problémů nebo se smířím s mírnou ztrátou a nebudu riskovat. Zvolil jsem mírnou ztrátu.
Náramky i e-shop jsem schopen prodat na fakturu i smlouvu, ale i bez nich. Jsem neplátce DPH, takže cena je konečná v každém případě.
E-shop běží na WooCoomerce a má placený plugin pro Zásilkovnu a jako platební bránu používá Pays. E-shop by potřeboval doplnit sklad, dát trochu peněz do marketingu, nové foto, korekturu textů. Na e-shopu byla vytvořena pouze jedna objednávka ode mne na vyzkoušení procesů a dodavatelů, jak vše funguje. E-shop běží cca od října minulého roku a je na mém VPSku u společnosti Váš Hosting. VPSko mi bude za pár týdnů končit, takže bych vám mohl do té doby nechat hostování u sebe. Profily na sociálních sítí jsem nevytvářel. E-shop prodávám tak jak je bez úprav. Žádná dodavatelská (vyjma Zásilkovny a Pays) smlouva není uzavřena (dodavatel, přepravce,…).
Pokud vás zajímá, jaké jsem měl s e-shopem úmysl, tak jsem chtěl naplnit sklad e-shopu (min. 200 unikátních položek) a dohodnout se s někým, kdo je schopen dělat náramky doma na zakázku. Byly by to náramky různého druhu, ale nikdy jsem nechtěl prodávat vyloženě drahé a luxusní náramky (ze stříbra, zlata nebo drahých kamenů) už kvůli registraci na puncovním úřadu. Plánem bylo prodávat originální a zároveň i cenově dostupné. Marketing bych řešil externě a nárazově jak by mi dovolovala má hlavní práce.
Rekapitulace:
  • E-shop založen Září-Říjen 2020
  • Počet objednávek: 1 (ode mne na test)
  • Výdělek: 0,-Kč
  • Návštěvnost: 0 (pouze boti)
  • Způsob prodeje: přímý (sklad)
  • Náklady: doména + hosting
  • Nejsem plátce DPH. E-shop mohu prodat na fakturu i smlouvu, ale i bez nich.
Kdybyste měli nějaké otázky, tak se prosím ptejte na e-mailu: info naramky4u.cz . Rád je zodpovím.
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 3. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E