Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pomoc s úpravou / portováním zálohy weblogu

Pěkný den,
hledám někoho, kdo by mi pomohl s opravou zálohy jednoho starého blogu. Původně byl v letech 2003-9 na bloguje, odkud mám archiv. Ten je nyní nahraný na vlastní doméně, nicméně bych potřeboval ještě nějaké úpravy a nemám sám čas se tomu věnovat.
Na první pohled to vypadá jako jednoduchá "search and replace" operace, ale protože ty stránky nejsou úplně v jednotném formátu, je to trochu komplikovanější, bude potřeba to udělat určitě na "několikrát".
Zde se můžete podívat na samotný web: http://www.didactylos.cz/
Z logiky věci to nemá žádný redakční systém, takže bych vám HTML soubory poslal jako .zip, vy byste to upravil(a) a poslal(a) zpět.
Co bych chtěl změnit:
1) celá část "Přidání komentáře" by se měla změnit takto:
Místo "Přidání komentáře" bude "Toto je pouze statický archiv původního blogu Noční úvahy (didactylos.bloguje.cz) - nyní není možné k jednotlivým článkům přidávat komentáře. Pokud jste narazili na chybu nebo máte za to, že je skutečně vhodné něco přidat nebo okomentovat, můžete napsat správci na adam@zbiejczuk.com"
2) z vrchního i spodního menu odstranit XML/RSS, VZKAZ, KOMENTÁŘE
O MNĚ změnit na O BLOGU (já pak upravím obsah)
3) vyhodit blok odkazů, taktéž Toplist / Bloguje (a někde je ještě Brblog), také "přidávání" na linkuj.cz / vybrali.sme.sk
4) ve starších příspěvcích - třeba zde: http://www.didactylos.cz/26228_item.html - je nahoře "Obsahy: 2003/8, 9, 10, 11, 12, 2004/1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 2005/1, 2, 3" - to taky pryč
5) odstranit "Osobní komentáře prosím směrujte na email nebo ICQ.
Trackback URL (?): http://www.bloguje.cz/blox/tb.php/26228"
u novějších příspěvků pak jen "Osobní komentáře prosím směrujte na email."
6) přidat Google Analytics
7) text úplně dole:
Didactylos bude ráda, pokud cokoliv z jejich úvah použijete nebo využijete. Didactylos je totiž fikce, literární postava, takže žádná autorská práva nemá a ani nemůže mít. Noční úvahy opatřil kabátkem naopak nefiktivní Jirka Kouba.
Vyměnit za:
Autorem tohoto blogu byla Věra Zbiejczuková, známá on-line jako Didactylos. Texty můžete použít či využít dle vlastního uvážení, citovat je slušnost, vydávat cizí práci za svou hloupost (ono se to dá snadno dohledat). Stránky spravuje Adam Zbiejczuk.
8) pokud je někde kód zprasený tak, že hrozí, že by něco vysloveně nefungovalo, dejte mi vědět, co to je a co by se s tím dalo dělat
9) pokud jsou někde odkazy na obrázky, které nejsou k dispozici, je poměrně pravděpodobné, že se dají vytáhnout ze zálohy (buď na archive.org nebo je tento web archivovaný i v rámci webarchiv.cz)
60 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 5. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více