Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Psaní článků pro magazín domaciposilovna.cz

Ahoj,
po delší době jsem se rozhodl opět šlápnout do oživení obsahu na magazínu domaciposilovna.cz. Našel jsem tu pokaždé sportovní nadšence a někdy i poloprofesionály, kteří pak magazín obohatili sérií hodnotných článků, a věřím, že tomu tak bude i nyní. Dění během posledního roku nejspíš i přispělo k rozšíření povědomí o pohybu a cvičení mimo fitka a dalším podobným zájmům, více lidí takovým aktivitám propadlo, získali zkušenosti, a mohou mít zájem se o ně smysluplně podělit i s ostatními.
Je pro mě zásadní, aby články měly opravdu přínos. Není třeba opakovat už nekonečněkrát omílané fráze a senzační hubnoucí postupy. Autor by se sám měl chtít pod svá slova podepsat, ideálně připojit vlastní fotky nebo videa. Je-li profík, může to být i pro něj způsob, jak oslovit klienty nebo získat nové fanoušky.
Nejvíce zajímavá je pro mě i nadále cesta tvorby série článků na jakékoli oborově zapadající téma, kde autor své osobní zkušenosti zvládne přepracovat do formy, která méně zkušené návštěvníky nadchne a i ostatní si v nich najdou něco pro sebe. A nechá se za to samozřejmě adekvátně odměnit (faktury nepotřebuji).
Nehledám copywritery, co umí psát texty na jakékoli téma. Hledám sportovce, kteří se chtějí podělit o kousek svého života, o radost z koníčku, kterému podlehli, o někdy strastiplnou cestu, kterou si museli projít, aby se dostali tam, kde nyní jsou.
A ač to možná nejste právě vy, vybaví se vám třeba někteří z přátel. Děkuji za jejich případné odkázání sem.
Ocením co nejvíce informací o vaší osobě už předem. Rád při navazování spolupráce dávám na své pocity. Nezapomeňte prosím zmínit, co vás baví, čemu se věnujete, jaké téma pro magazín by bylo právě to vaše. 😉
Těším se na odezvu lidí, kterým je to blízké.
Luboš
lerch.lubos@koburk.cz
https://www.facebook.com/lubos.lerch
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
38 hodnocení
členem od 1. 10. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lubomir Votava (3 hodnocení)
31. 1. 2019
ikona hodnoceni
od Katka H. (3 hodnocení)
21. 6. 2018

Moc příjemná spolupráce a komunikace.

ikona hodnoceni
od ch90 (20 hodnocení)
19. 6. 2018

Vše v naprostém pořádku, můžu jen doporučit. Práce byla odvedená rychle dle zadání.

Další poptávky Více